Работа Restaurant Manager
10 нови обяви за работа
-
1,800 лв - 2,000 лв / месец (нето) от работодател
Green Deli Cafe" е разрастваща се веригa кафенета с 12 локации в София. Първото ни заведение отвори врати през 2012г. Към момента, във фирмата работя...
-
1,010 лв - 1,710 лв / месец (нето) от работодател
Задължения: – Организира посрещането, нaстаняването, обслужването и изпращането на клиентите на заведението; – Отговаря за качеството...
-
1,940 лв / месец (нето) от работодател
Ако имате усет за бизнеса Умения да мотивирaте другите Ако амбицията и желанието да успеете са вашата движеща сила Тогава, кариерата на У...
-
Малък хотелски комплекс на брега на морето търси дa назначи служител на позиция – Управител Бар и Ресторант Описание на длъжността: орг...
-
Новооткрит ресторант за бързо хранене/готвени ястия/ търси да нaзначи управител. Изисквания: Опит на подобна позиция Висока отговорнос...
-
Описание и Изисквания Новооткрито заведение в гр. София с просторен детски кът и Ресторант за семейни вечери и различни семейни празниц...
-
Хотел "ТИВА ДЕЛ МАР", гр. Свети Влас търси да назначи за своя апартхотел - МЕНИДЖЪР БАРОВЕ **Кандидатите трябва да притежават лидерски уме...
-
В сърцето на България, в града на минералните извори - Павел баня, хотел Атмосфера е олицетворение на простор, свободен дух и елегантност....
-
Coffee & Brunch “Старата Госпожа“ – бул. Витоша 119 е популярна брънч дестинация в София. За попълване на екипа си, търсим да назначим енергичен ...
-
Хотел "Приморско Дел Сол" ***** във връзка с предстоящия летен сезон 2024, обявява свободна позиция за длъжността: УПРАВИТЕЛ РЕСТОРАНТ В ХОТЕ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Изисквания:
- Управленски опит в управлението на ЗАВЕДЕНИЕ/РЕСТОРАНТ - ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ;
- Лидерски умения, самостоятелност, организираност и устойчивост на стрес;
- Внимание към детайла във всяка сфера на дейността Ви, постоянство и усърдие;
- Притежавате добър опит в работата с фирмени документи – финансови, административни, свързани с персонала, продукцията и т.н.;
- Коректна и отчетлива работа с парични потоци;
- Добри компютърни умения, включително прецизни умения за работа със складова програма;
- Разбиране на значението на йерархията, стандартите и таргетите;
- Добри познания по английски език;
- Способност за работа и управление на екипи.
- Стартово заплатащене от 1800лв - 2000лв.;
- Работа в динамична и иновативна среда, сред професионалисти с отлична подготовка;
- Приятелската атмосфера, уважение и коректно отношение;
- Добри условия на труд - комфортна и безопасна работна среда;
- Професионален тренинг и обучение;
- Реална възможност за развитие и издигане в йерархията.
Документите ще се разглеждат при стриктно спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни.
Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.
Средна заплата за сектора
1,800 лв ~ 2,000 лв / месец
Посочена от работодателя
600 лв / месец
5,050 лв / месец
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.