
МИРИУС 2013 работа
1 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Управител Ресторант
Пълно описание
Търсим енергичен човек с желание за работа за длъжността -управител.
Описание на длъжността:
- Въвежда новаторски идеи оперативно на ежедневна база за работа с храни и напитки.
- Координира работата на персонала и налага промени
- Направлява, ръководи и организира подготовката на храната и кухненските операции за всички места по начин, който да осигури възможно най-доброто качество на хранене за гостите в ресторанта;
- Следи цените на стоките и закупуването на висококачествени продукти на цени, съответстващи на пазарните условия;
- Участва, направлява и ръководи инвентаризациите на ресторанта;
- Налага и поддържа най-високи служебни изисквания от всички служители, които имат контакт с клиентите, с цел достигане най-високо качество на обслужване;
- Познава отлично всички нормативи за ресторанти и кухни, според категоризацията на обекта, като е представително лице пред всички проверяващи органи и носи персонална отговорност за неизпълнение на нормативите и системите за самоконтрол;
- Следи за спазването на всички хигиенни изисквания по системата HACCP
- Контролира пряко работата на кухненското производство, готвачи и сервиз
- Утвърждава графици на служителите, с подчиненост по вертикала;
- Изготвя седмични и месечни справки за изразходвания консуматив и материали в ресторант и кухня и прави предложения за оптимизиране;
- Стриктно следи графика на подчинените си служители, като съобразява служителите на смяна със заетостта;
- Образование – завършено висше образование;
- Езикови познания – предимство;
- Професионален опит – минимум 3 години на релевантна длъжност
- Атрактивно възнаграждение;
- Работа в млад и динамичен екип от професионалисти;
- Много Добро Ежедневно заплащане+бонус+бакшиш
- Работен график два на два (11:00-23:00)
- Добри работни условия;
- Платен годишен отпуск в размер на 20 дни
- Отстъпки в ресторанта
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.