Работа Restaurant Manager във Варна

1 нови обяви за работа

  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават aмериканския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната,...

    25 Nov 2024 Още...
Yox Изчислена Заплата

Какво е това?

Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.

Как се смята?

Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.

Защо тази информация е полезна?

Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.

Управител ресторант

ХЕПИ СТИЛ EООД
location_on гр. Варна

icon 1,900 лв / месец (изчислена от Yox)

icon
  • Пълно работно време
  • Постоянна работа

Пълно описание


Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават aмериканския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната, уюутната атмосфера и перфектно обслужване. Към днешна дата Компанията управлява и развива седем бранда –“Happy Bar & Grill”; „SASA”; „Captain Cook”; “Candy Club”; “Sky cafe”. За 25 години опит имаме 30 ресторанта в България и два в Барселона (Испания), един в Лондон (Великобритания).

Нашите ценности са: „Усмивка, грижа, уважение”.

Усмивката е същността на Нашата корпоративна култура. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения в екип.

Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа.

Уважението е основата на всяка конструктивна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните.

Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”.

Търсим амбициозен и предприемчив човек, който да работи в ресторант Хепи на позиция Управител ресторант

Основни отговорности:

  • Познава в детайли и контролира процесите в обекта
  • Участва активно в маркетингови и други промоции с цел увеличаване на продажбите на ресторанта;
  • Запознат е в детайли с работата на всяка позиция в ресторанта;
  • Отговаря за оперативните резултати на ресторанта;
  • Отговорен е за правилното обучение на служителите в ресторанта и осигурява редовни тренировки на персонала по спазвне на стандартите на компанията;
  • Отговоря за контролируемите разходи в ресторанта;
  • Отговаря за безопасните условия на труд в ресторанта;
  • Гарантира стриктното изпълнение на стандартите на компанията – ЗБУТ, хигиенни и HACCP процедури, вътрешнофирмени правила, стандарти и документи.
Изисквания:
  • Висше образование в сферата на Туризма;
  • Опит на мениджърска позиция в ресторант- мин 2 год
  • Компютърна грамотност;
  • Комуникационни умения
  • Лидерски качества
  • Емоционална стабилност
Нашето предложение:
  • Мениджърска позиция в сектор услуги;
  • Фирмено обучениие;
  • Атрактивно и редовно заплащане според личните Ви резултати;
  • Работа в реална, динамична среда сред млад екип;
  • Възможност за развитие.
Ако проявявате интерес кандидатствайте с автобиография и актуална снимка.

Ще се свържем само с одобрените за интервю кандидати. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност.

Средна заплата за сектора


1,900 лв / месец (изчислена от Yox)

info-icon Средна работна заплата за града изчислена от YOX

минимална

600 лв / месец

максимална

5,400 лв / месец


icon icon icon icon icon

Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант


Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.

Необходими основни умения

  • обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
  • гарантиране на достъпност на инфраструктурата
  • спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
  • поддържане на прибори за хранене
  • идентифициране на доставчици
  • осигуряване на контрол на порциите

Необходими основни знания

  • анализ на опасностите и критични точки за контрол
  • управление на отпадъците
  • методики за осигуряване на качеството
  • управление на отпадъците

Добави резюме

upload_file PDF DOC RTF TXT PPT ZIP XLS JPG OTH
info
Това е резюмето, което от ще разгледат за твоята кандидатура

Финален преглед

Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .

Информация за обратна връзка

Резюме

Вие се съгласявате с общите условия на Yox. При натискане на кандидатствай: 1) вие се съгласявате с общите условия на Yox, Политиката за Поверителност и Политиката на използване на бисквитките. Съгласявате се и разрешавате вашето резюме да може да бъде изпратено към работодателя (не е гарантирано получаване) и да продължи да се обработва и анализира съгласно нашите условия и политики. Натискайки „Изпрати“се съгласяваш с на Yox.bg
done
Честито, вашето резюме беше изпратено успешно!

При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.