Работа Restaurant Manager във Варна
1 нови обяви за работа
-
Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават aмериканския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната,...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Управител ресторант
Пълно описание
Нашите ценности са: „Усмивка, грижа, уважение”.
Усмивката е същността на Нашата корпоративна култура. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения в екип.
Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа.
Уважението е основата на всяка конструктивна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните.
Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”.
Търсим амбициозен и предприемчив човек, който да работи в ресторант Хепи на позиция Управител ресторант
Основни отговорности:
- Познава в детайли и контролира процесите в обекта
- Участва активно в маркетингови и други промоции с цел увеличаване на продажбите на ресторанта;
- Запознат е в детайли с работата на всяка позиция в ресторанта;
- Отговаря за оперативните резултати на ресторанта;
- Отговорен е за правилното обучение на служителите в ресторанта и осигурява редовни тренировки на персонала по спазвне на стандартите на компанията;
- Отговоря за контролируемите разходи в ресторанта;
- Отговаря за безопасните условия на труд в ресторанта;
- Гарантира стриктното изпълнение на стандартите на компанията – ЗБУТ, хигиенни и HACCP процедури, вътрешнофирмени правила, стандарти и документи.
- Висше образование в сферата на Туризма;
- Опит на мениджърска позиция в ресторант- мин 2 год
- Компютърна грамотност;
- Комуникационни умения
- Лидерски качества
- Емоционална стабилност
- Мениджърска позиция в сектор услуги;
- Фирмено обучениие;
- Атрактивно и редовно заплащане според личните Ви резултати;
- Работа в реална, динамична среда сред млад екип;
- Възможност за развитие.
Ще се свържем само с одобрените за интервю кандидати. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност.
Средна заплата за сектора
1,900 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
600 лв / месец
5,400 лв / месец
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.