Работа Restaurant Manager

25 нови обяви за работа

  • icon Пълно работно време Временна / Сезонна работа

    МПМ Хотелс ООД е българско дружество, предлагащо управление на хотелски комплекси под собствена търговска марка. За хотел Калина Гардън...

    10 Apr 2025 Още...
  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    Ние сме "Лагардер Травъл Ритейл“ ЕООД, част от международната група "Лагардер Травъл Ритейл". На международно ниво компанията оперира на...

    07 Apr 2025 Още...
  • icon 2,200 лв - 2,500 лв / месец (нето) от работодател

    icon Пълно работно време Постоянна работа

    Green Deli Cafe" е разрастваща се верига кафенета с 10 локации в София. Първото ни заведение отвори врати през 2012г. Към момента, във фирмата работ...

    07 Apr 2025 Още...
  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    Семейството на GELATIAMO се разшири с още една нова локация и търсим да назначим оперативен УПРАВИТЕЛ. Изисквания към кандидатите: Гъвкавос...

    24 Mar 2025 Още...
  • icon Пълно работно време Временна / Сезонна работа

    Ресторант “Аполония” се намира на територията на ваканционно селище “Санта Марина” в Созопол, в близост до основната рецепция и Басей...

  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    Хотел "ТИВА ДЕЛ МАР", гр. Свети Влас търси да назначи за своя апартхотел - МЕНИДЖЪР БАРОВЕ **Кандидатите трябва да притежават лидерски уме...

    21 Mar 2025 Още...
  • icon 1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател

    icon Пълно работно време Постоянна работа Подходяща и за студенти

    Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...

    10 Jul 2024 Още...
  • icon 1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател

    icon Пълно работно време Постоянна работа Подходяща и за студенти

    Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...

    21 May 2024 Още...
  • icon Пълно работно време Постоянна работа Подходяща и за студенти

    08 May 2024 Още...
  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    The new Hilton Sofia hotel boasts a brand new OXBO Restaurant, Regale Bar and Exclusive Meeting Space. To support the Banqueting Manager in leading the Banqueting functions to the highest Hilton standards, we are currently looking for a Banqueting O...

    08 Apr 2025 Още...
Yox Изчислена Заплата

Какво е това?

Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.

Как се смята?

Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.

Защо тази информация е полезна?

Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.

УПРАВИТЕЛ РЕСТОРАНТ

МПМ ХОТЕЛС ООД
location_on к.к. Слънчев бряг

icon 2,500 лв / месец (изчислена от Yox)

icon
  • Пълно работно време
  • Временна / Сезонна работа

Пълно описание


МПМ Хотелс ООД е българско дружество, предлагащо управление на хотелски комплекси под собствена търговска марка. За хотел Калина Гардън в к.к. Слънчев бряг, търсим опитен кандидат, който да заеме позиция в хотела.

ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:

  • като Управител Храни и Напитки, оргaнизира и контролира осъществяването на цялостната дейност на ресторанти (бюфет и а ла карт) и барове в хотелския комплекс по формулата Ултра Ол Инклузив;
  • контролира работата на екипа сервитьори, като следи за качественото обслужване на клиентите;
  • контролира поддържането в безупречен търговски вид на ресторанти и барове, като се следи постоянно за комфорта на гостите;
  • в контакт с клиентите е, като съдейства при специални изисквания от тяхна страна;
  • следи и контролира качеството на издадената хранителна продукция, нейната презентация.;
  • контролира спазването на бюджетната разходна норма;
  • следи и се стреми да поддържа постоянно висок рейтинг на задоволство сред гостите;
  • отговаря за спазване на процедурите и водене на записи по системата HACCP;
  • подбира, обучава и ръководи персонала на F&B отдела, ръководи процеса по оценка на представянето и даването на навременна обратна връзка от и на персонала.
ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТА:
  • предишен опит на позиция F&B Manager в хотелски комплекс;
  • най-малко 2 години практически опит като F&B супервайзър;
  • гъвкавост, адаптивност и способност за работа в екип;
  • добро владеене на английски език, втори чужд език е предимство
  • организационни и лидерски умения;
  • отлични комуникационни умения и фокус върху клиента;
  • опит в инспекциите на работното място и познаване на хигиенните и здравни стандарти.
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:
  • атрактивно възнаграждение;
  • целогодишна ангажираност;
  • работа в млад и динамичен екип;
  • възможности за развитие и израстване в рамките на компанията;
  • осигурени настаняване и храна на място в комплекса.
Ако нашето предложение Ви допада, изпратете автобиография придружена с актуална снимка. С одобрените по документи кандидати ще се свържем за интервю.

Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специалната защита по смисъла на ЗЗЛД. Фирмата се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява под каквато и да е форма, освен за целите на настоящия подбор.

Средна заплата за сектора


2,500 лв / месец (изчислена от Yox)

info-icon Средна работна заплата за града изчислена от YOX

минимална

600 лв / месец

максимална

5,400 лв / месец


icon icon icon icon icon

Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант


Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.

Необходими основни умения

  • обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
  • гарантиране на достъпност на инфраструктурата
  • спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
  • поддържане на прибори за хранене
  • идентифициране на доставчици
  • осигуряване на контрол на порциите

Необходими основни знания

  • анализ на опасностите и критични точки за контрол
  • управление на отпадъците
  • методики за осигуряване на качеството
  • управление на отпадъците

Добави резюме

upload_file PDF DOC RTF TXT PPT ZIP XLS JPG OTH
info
Това е резюмето, което от ще разгледат за твоята кандидатура

Финален преглед

Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .

Информация за обратна връзка

Резюме

Вие се съгласявате с общите условия на Yox. При натискане на кандидатствай: 1) вие се съгласявате с общите условия на Yox, Политиката за Поверителност и Политиката на използване на бисквитките. Съгласявате се и разрешавате вашето резюме да може да бъде изпратено към работодателя (не е гарантирано получаване) и да продължи да се обработва и анализира съгласно нашите условия и политики. Натискайки „Изпрати“се съгласяваш с на Yox.bg
done
Честито, вашето резюме беше изпратено успешно!

При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.