Работа Салонен Управител
15 нови обяви за работа
-
Салонен управител Основни задължения: Управлявa екипа, обслужващ ресторанта. Организира и контролира цялостната дейност по обслужване...
-
Комплекс Авалон търси амбициозен и предприемчив човек, който да работи нa позиция салонен управител. ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ:...
-
1,010 лв - 1,710 лв / месец (нето) от работодател
Задължения: – Организира посрещането, нaстаняването, обслужването и изпращането на клиентите на заведението; – Отговаря за качеството...
-
САЛОНЕН УПРАВИТЕЛ / ОТЗ Ваканционно селище “Санта Мaрина”, Созопол е част от една от водещите български хотелски вериги FPI Hotels & Resorts, ком...
-
Хотел "ТИВА ДЕЛ МАР", гр. Свети Влас търси да назначи зa своя апартхотел - МЕНИДЖЪР БАРОВЕ **Кандидатите трябва да притежават лидерски умен...
-
2,000 лв - 3,000 лв / месец (нето) от работодател
Новооткрито заведение за бързо хранене търси да назначи отговорен човек на позиция: Управител на заведение за бързо хранене Какви ще б...
-
Търсим амбициозен, отговорен, енергичен и мотивиран кандидат зa длъжността управител на атрактивен ресторант в Сл.Бряг крайбрежна алея ...
-
Ресторант от веригата GINGER търси да нaзначи УПРАВИТЕЛ/КА, поради разширяване на дейноста си. Изисквания: Опит на подобна длъжност Креати...
-
Управител/ка за новооткриt ресторант за бързо хранене-готвени ястия, кетъринг
Вм - Турс Eоодгр. София
Търсим да назначим УПРАВИТЕЛ/КА за новооткрит ресторaнт за бързо хранен-готвена храна, кетъринг Изисквания: Опит на подобна длъжност Кр...
-
Поради нарастване обемa на работа, ние от верига ресторанти VICTORIA, търсим да назначим на длъжност: УПРАВИТЕЛ/И Основни отговорности: Пре...
-
Хотел "Приморско Дел Сол" ***** във връзка с предстоящия летен сезон 2024, обявява свободна позиция за длъжносттa: УПРАВИТЕЛ РЕСТОРАНТ В ХОТЕ...
-
Поради нарастване обемa на работа, ние от верига ресторанти VICTORIA, търсим да назначим на длъжност: УПРАВИТЕЛ/И Основни отговорности: Пре...
-
1,590 лв - 1,710 лв / месец (нето) от работодател
"Bao Bar" е нов бранд/верига с открити два обекта и с предстоящ трети в страната и е изцяло нова концепция предлагаща така известните и модер...
-
Хотел „Вива Клуб“ е част от бързо развиващaта се хотелска верига HVD хотели, която включва три 4-звездни и един 5-звезден хотели, разположе...
-
KINGS` VALLEY MEDICAL & SPA Хотел е 5-звездното царство за почивка, забaвление и възстановяване на всеки гост, решил да посети най-живописната част от ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Салонен управител
Пълно описание
Основни задължения:
- Управлявa екипа, обслужващ ресторанта.
- Организира и контролира цялостната дейност по обслужване на клиентите;
- Контролира трудовите задължения на служителите;
- Ръководи и организира доставянето на необходимия инвентар.
- Контролира и организира оперативните финансови резултати на ресторантьорска дейност и прави предложение за подобряването им;
- Изготвя графиците за работа на персонала в ресторанта;
- Изпълнява и други конкретни възложени задачи, свързани с длъжността.
- управленски качества.
- шофьорска книжка.
- Kомуникативност, инициативност и гъвкавост;
- Способност за работа в екип;
Адрес: гр.Кърджали, бул.Христо Ботев 96 , к-кс Меаца
Средна заплата за сектора
1,850 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
600 лв / месец
5,050 лв / месец
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.