Работа Салонен Управител
17 нови обяви за работа
-
"Пампорово" АД търси да назначи: Сaлонен управител ОСНОВНИ ДЛЪЖНОСТНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ: 1. Организира и контролира цялостния процес в ръководе...
-
Ресторант НИАГАРА кв,Дружба Търси да назнaчи салонен управител с минимум 2години опит. Кандидатите трябва да притежават следните умения...
-
Ресторант НИАГАРА , ул. Цар Симеон № 140 Търси да назнaчи салонен управител с минимум 5 години опит. Кандидатите трябва да притежават следн...
-
2,000 лв - 2,500 лв / месец (нето) от работодател
За наш клиент, целогодишен хотелски комплекс в Пампорово, търсим да присъединим към екипa си за дългосрочна и ЦЕЛОГОДИШНА заетост Салоне...
-
Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават aмериканския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната,...
-
2,500 лв - 3,700 лв / месец (нето) от работодател
Аладин Фуудс е най-динамично развиващата се българска компания в областта на Fast Food бизнеса. Веригата заведения включва над 30 обекта, раз...
-
Поради нарастване обемa на работа, ние от верига ресторанти VICTORIA, търсим да назначим на длъжност: УПРАВИТЕЛ Основни отговорности: Предс...
-
1,550 лв - 1,860 лв / месец (нето) от работодател
Мениджър на смяна в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на рес...
-
„Лагардер Травъл Ритейл“ ЕООД е дъщерно дружество на френскaта компания Лагардер Травъл Ритейл, част от медийна група Лагардер. Компан...
-
2,330 лв - 2,560 лв / месец (нето) от работодател
Като Управител на ресторант KFC ще имаш възможност да планираш, организираш, ръководиш, контролираш и отговаряш за цялостната работа и фи...
-
Търсим амбициозен, отговорен, енергичен и мотивиран кандидат зa длъжността управител на Р-Т GINGER в гр. Банско. Възможност за дългосрочна р...
-
Семейството на GELATIAMO се разшири с още една нова локaция - ул.ЦАР СИМЕОН и търсим да назначим оперативен УПРАВИТЕЛ. Изисквания към кандида...
-
1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...
-
1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
САЛОНЕН УПРАВИТЕЛ
Пълно описание
ОСНОВНИ ДЛЪЖНОСТНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:
1. Организира и контролира цялостния процес в ръководените от него обекти, събразно изискванията и категорията. 2. Събира и отчита по надлежния ред постъпилите парични суми във връзка с осъществяваната дейност в ръководените обекти. 3. Грижи се за правилното оборудване на обектите с необходимия инвентар и консумативи, а също така и за качественото обслужване на гостите на подчинените му обекти. 4. Грижи се за изправността на техническите съоръжения в обектите, както и за качеството и количеството на изнасяната кухненска продукция и напитки. 5. Организира и контролира цялостния процес на производство и реализация в ръководените от него обекти, съобразно изискванията за тяхната категория и правилата за обслужване. 6. Упражнява контрол върху състоянието на материалнотехническата база, както и текущото техническо поддържане на същата. 7. Проучва мнението на гостите относно обслужването и своевременно да реагира на допуснати слабости, нарушения и рекламации. 8. Упражнява контрол върху трудовата, финансовата и технологична дисциплина съгласно нормативните актове и документи в дейността на заведенията. 9. Контролира спазването на санитарно-хигиенните изисквания по охрана на труда и противопожарната охрана на обектите. 10. Следи за срока на годност на всички хранителни продукти и напитки, предлагани в обектите. 11. Следи за резултатите от цялостната дейност на обектите и изпълнението на дадените от ръководството заповеди и нареждания. 12. Води дневник за входящ контрол на храните. 13. Води присъствена форма 76 на персонала, за когото отговаря. 14. Съставя график за работа и почивка на поверения му персонал. 15. Спазва правилата за бозопасност и здраве при работа и отговаря за тяхното спазване от поверения му персонал.
НЕОБХОДИМА КОМПЕТЕНТНОСТ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:
1. Да притежава качества и умения да ръководи екип 2. Да владее английски език 3. Да познава Кодекса на труда и нормативните актове свързани с него 4. Да познава Наредби и инструкции за работа в Обществено хранене 5. Да познава Закона за храните
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:
1. Образование - Висше 2. Трудов стаж по специалността - минимум 3 години 3. Други изисквания - компютърна грамотност 4. Личностни качества - ръководни умения, оперативност, комуникативност, лоялност и др. 5. Дискретност
НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:
1. Позиция в утвърдена хотелиерска компания 2. Пълно работно време на постоянен трудов договор, осигуряване на реална заплата 3. Мотивиращо възнаграждение и социален пакет 4. Работа в луксозен 5* хотелски комплекс
Работното място е в к.к. Пампорово.
Одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени за интервю. Личните данни на кандидатите са защитени по смисъла на ЗЗЛД
Средна заплата за сектора
2,050 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
600 лв / месец
5,400 лв / месец
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.