Работа Помощник Главен Готвач
17 нови обяви за работа
-
„ЮПИТЕР ХОЛДИНГ“ ЕАД търси да назначи отговорен служител за позицията ГЛАВЕН ГОТВАЧ за СПА ХОТЕЛ ПЕРСЕНК *****, гр. Девин. ИЗИСКВАНИЯ: 1. О...
-
Empower your dreams with Hyatt! We are Hyatt Regency Pravets family, and we are more than just a place to work – a multinational environment with purpose of care for people so they can be their best. Hyatt Regency Pravtes Resort is expanding and ...
-
Търсите ли динамична среда за работа, в която да докажете своите умения, знания и потенциал? Желаете ли да сте част от семейството на Гри...
-
KINGS` VALLEY MEDICAL & SPA Хотел е 5-звездното царство за почивка, забавление и възстановяване на всеки гост, решил да посети най-живописната част от...
-
С над 50-годишна история, днес „Хотел Интернационал“ АД продължава да се развива като един от емблематичните символи на дестинация Варн...
-
JOB DESCRIPTION A Pastry Chef is responsible for operating the pastry section of the kitchen to deliver an excellent Guest and Member experience while planning production and developing seasonal offerings. What will I be doing? As a Pastry Chef, yo...
-
2,300 лв - 3,500 лв / месец (нето) от работодател
Ресторант "ателие 60" в центъра на град Варна търси да назначи Заместник Главен готвач Ресторантът предлага модерна кухня в съчетание с у...
-
София Хотел Балкан е символ на оживения център на столицата, идеално местоположение в сърцето на града, оазис на лукс, изисканост и безуп...
-
"ЕС ПИ ОДИТ" ЕООД е лицензиран посредник за намиране на работа в България и чужбина. За наш клиент, СПА хотел, търсим: Главен готвач Задъл...
-
„ЮПИТЕР ХОЛДИНГ“ ЕАД търси да назначи отговорен служител за позицията ГЛАВЕН ГОТВАЧ за СПА ХОТЕЛ ПЕРСЕНК *****, гр. Девин. ИЗИСКВАНИЯ: 1. О...
-
Ние сме експерти в хранителния туризъм. Какво означава това? Това означава, че сме експерти в създаването и управлението на хранителни о...
-
2,500 лв - 3,300 лв / месец (нето) от работодател
Създателите на Umami Japanese Food & Garden Hotel Marinela представят своя нов японски ресторантски бранд, с фокус отново върху качествената храна, но вече ...
-
Отговорности: управление и организация на целия работен процес в кухнята; отговаря за правилното приготвяне на храната, като стриктно с...
-
Станете част от нашия екип, в професионална работна среда в сърцето на столицата! Какво ще правите: 1. Организира и следи за протичане на ...
-
„ЮПИТЕР ХОЛДИНГ“ ЕАД търси да назначи отговорен служител за позицията ГЛАВЕН ГОТВАЧ за СПА ХОТЕЛ ПЕРСЕНК *****, гр. Девин. ИЗИСКВАНИЯ: 1. О...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
ИЗИСКВАНИЯ: 1. Организира и следи за протичане на цялостния процес на работа в кухнята; 2. Разпределя ежедневно конкретните задачи на подчинения му персонал в кухнята; 3. Участва съвместно с F&B Mениджъра при изготвяне на ежедневното меню, предлага промени в менюто при спазване на специфичните технологии и изисквания за приготвяне на всяко ястие; 4. Проверява преди началото на работа състоянието на инвентара и съоръженията в кухнята и обслужващите я складови и сервизни помещения; 5. След приключване на работата проверява състоянието и правилното почистване и поддържане на кухнята и обслужващите помещения; 6. Провежда ежедневния инструктаж на работещите в кухнята; 7. Изпълнява и други задачи, присъщи на длъжността.
ОТГОВОРНОСТИ: 1. Носи отговорност за опазване на повереното му имущество - техника, инвентар, продукти; 2. Носи отговорност за некачествено приготвени ястия; 3. Носи материална отговорност при липси на стоки от поверените му складови помещения и кухнята, както и при повреди на кухненския инвентар и съоръжения; 4. Служителят е длъжен да спазва утвърдените правила за здравословни и безопасни условия на труд и правилата за противопожарна безопасност; 5. Не допуска до кухнята външни лица, както и работници, които се явяват в състояние, което не им позволява да изпълняват задълженията си; 6. Следи за постоянното използване на работно облекло и лични предпазни средства от работниците в кухнята; 7.Следи за спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания за производство на храни като не допуска употребата на негодни или с изтекъл срок продукти; 8. Качеството на извършената работа; 9. Спазване на трудовата дисциплина; 10. Спазване на технологичния режим при приготвяне на ястията; 11. Спазване на рецептурите; 12. Количеството и качеството на вложените продукти. Длъжността е на подчинение на Комплексния Управител и пряко на F&B Mениджъра.
КОМПАНИЯТА ПРЕДЛАГА: 1. Високо, мотивиращо и редовно заплащане; 2. Отлични условия за работа; 3. Уютна атмосфера; 4. Трудов договор; 5. Ваучери за храна; 6. Здравна застраховка.
В случай че обявената позиция представлява интерес за вас, моля кандидатствайте с автобиография и актуална снимка. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю. Предоставените от Вас данни са защитени по смисъла на ЗЗЛД с гарантирана конфиденциалност.
Средна заплата за сектора
3,110 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
400 лв / месец
11,450 лв / месец
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.