С ПЛЮС С-С. ТИМЕВА ООД
100 грама сладки работа
18 резултата
-
1,400 лв / месец (нето) от работодател
-
-
-
1,513 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
-
1,513 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
-
1,513 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
-
1,513 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
-
1,513 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
-
1,513 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
-
1,513 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
-
1,513 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
-
1,513 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Работник, сладкарско производство
1,400 лв / месец
Пълно описание
За допълване на екипа си търсим да назначим: РАБОТНИК, КУХНЯ (СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ) Код по НКПД: 94120003 Брой свободни места:1 бр Месторабота: Промишлено помещение находящо се в гр.София, жк. Дружба 1, ул. Амстердам 24;
ОПИСАНИЕ: 1. Подпомага главния сладкар при изпълнение на всички дейности в кухнята. 2. Подпомага главния сладкар при организиране и производството на сладкарската продукция при разработване на сладкарски изделия 3. Подпомага главния сладкар при осигуряване рационалното хранене, като спазва медицинските изисквания за технологията за приготвяне на сладкарски изделия. 4. Получава необходимите продукти по количества, посочени в заявките, отговаря за пълното им оползотворяване при приготвянето на сладкарски изделия по съответната рецепта. 5. Следи за работата на съоръженията и машините и за състоянието за използвания инвентар. 6. Поддържа работното място в съответствие с хигиенните изисквания. 7. При необходимост изпълнява и други конкретно възложени поръчки от главния сладкар 8. Завършване и украса на продукти
ИЗИСКВАНИЯ:
- Образование: Не се изисква
- “Удостоверение за майстор гастроном-приготвяне на тестени изделия (сладкиши) -удостоверяващ го документ;
- Умение за работа в екип
- Висока критичност към поддържане на работната среда според фирмените стандарти (в това число и отлична хигиена на работното място)
- Владеене на турски език с предимство.
- Спазване на вътрешно фирмените правила за безопасност на труда и работния график
- Отговорност, организираност и сръчност
- Работа в престижна и стабилна компания
- Работно време понеделник - петък
- Постоянен трудов договор и дългосрочна заетост
- Конкурентно заплащане , бонуси и осигуровки
- Фирмено обучение и възможност за развитие
Поверителността на Вашите данни е гарантирана. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати
Средна заплата за сектора
1,400 лв / месец
Посочена от работодателя
150 лв / месец
4,950 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Работници по производство на хлебни, сладкарски и тестени изделия
Bakers, pastry-cooks and confectionery makers make various kinds of bread, cakes, and other flour products, as well as handmade chocolate and sugar confectionery. Tasks include - (a) making bread, cakes, biscuits, pastries, pies and other flour products; (b) making handmade confectionery from mixtures of sugar, chocolate and other ingredients, using hand tools and some machines; (c) combining measured ingredients in bowls of mixing, blending or cooking machinery; (d) checking the quality of raw materials to ensure that standards and specifications are met; (e) applying glazes, icings or other toppings to baked goods, using spatulas or brushes; (f) checking the cleanliness of equipment and operation of premises before production runs to ensure compliance with occupational health and safety regulations; (g) monitoring oven temperatures and product appearance to determine baking times; (h) coordinating the forming, loading, baking, unloading, de-panning and cooling of batches of bread, rolls, pastry and confectionery products. Examples of the occupations classified here: - Baker - Chocolate maker - Confectioner - Pastry-cook Some related occupations classified elsewhere: - Cook - 5120 - Bakery products machine operator - 8160 - Bread production machine operator - 8160 - Chocolate production machine operator - 8160
Необходими основни умения
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.