
ХЕПИ ТУР работа
4 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Заместник Главен Готвач
Пълно описание
Основни отговорности и задължения:
- Организира, координира, ръководи и участва пряко в производствената дейност по време на смяна и при отсъствие на главния готвач;
- Отговаря и следи за правилното съхранение и сроковете на годност на продуктите и готовите ястия;
- Организира и координира работата в различните производствени звена;
- Отговаря за зареждането и добрата визия на бюфет витрината;
- Спазва и съблюдава изискванията по НАССР системата;
- Поддържа високо ниво на хигиена, ред и дисциплина на работното място;
- Следи за правилното експлоатиране на материално-техническата база;
- Участва активно в подобряване на работната среда и създаване на екип;
- Изпълнява и други задачи, възложени във връзка с изпълнение на работата;
- Подходящо образование, допълнителни курсове или специализация отговарящи за тази длъжност;
- Познания в детайли на HACCP системата за безопасност на храните;
- Организаторски и управленски умения, лидерски качества;
- Умения за работа в динамична обстановка;
- Отговорност, комуникативност и желание за работа в екип;
- Инициативност и стремеж към постигане на максимално добри резултати;
- Желание за развитие и научаване на нови неща;
- Сезонна заетост /Работа на трудов договор, трудови и социални осигуровки
- Работа на смени по график;
- Осигурен служебен транспорт(от Варна и Добрич) или Настаняване;
- Безплатни напитки и храна по време на работа;
- Работно облекло;
- Възможност за развитие;
- Работа в млад и амбициозен екип;
Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност по изискванията на ЗЗЛД
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.