
ГРАНД ХОТЕЛС МЕНИДЖМЪНТ ЕНД МАРКЕТИНГ EООД
Гранд Хотелс Мениджмънт енд Маркетинг работа
64 резултата
-
-
2,000 лв / месец (нето) от работодател
-
-
1,500 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
СЕРВИТЬОР/КИ
Пълно описание
Основни задължения:
- Посреща и обслужва гостите на заведението с любезно и професионално отношение;
- Представя менюто, като дава препоръки спрямо предпочитанията на клиента;
- Приема поръчки и ги предава точно и навреме към кухнята и бара;
- Сервира храни и напитки, следи за нуждите на клиента по време на престоя му;
- Приема и отчита плащания в брой, с карта или други средства, издава касови бележки;
- Поддържа чистота и подреденост в района, за който отговаря;
- Изпълнява допълнително възложени задачи, свързани с доброто функциониране на заведението;
- Поддържа трудова дисциплина, високо качество на работа и бързо обслужване;
- Длъжността е в пряко подчинение на Мениджъра / Салонния управител.
Изисквания към кандидата:
- Опит на подобна позиция е предимство, но не е задължителен;
- Добри комуникационни умения и приветливо поведение;
- Умение за работа в екип и под напрежение;
- Отговорност, лоялност и коректност.
Ние предлагаме:
- Конкурентно възнаграждение и бонусна система;
- Коректен работодател и приятелска работна среда;
- Въвеждащо обучение при необходимост;
- Гъвкаво работно време (възможност за смени);
- Трудов договор с Гранд Хотелс Мениджмънт Енд Маркетинг ЕООД.
Ако виждаш себе си като част от нашия екип, кандидатствай с актуална автобиография!
Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.
Мнения и оценки от служители
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.