Работа Sous Chef във Варна
3 нови обяви за работа
-
Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават aмериканския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната,...
-
МАНДЖЕРА Е РЕСТОРАНТ / КАФЕ-СЛАДКАРНИЦА / ПЕКАРНА / КУЛИНАРЕН МАГАЗИН Ако обичате динамична и разнообразна работа сред хора и обожавате ...
-
2,300 лв - 3,500 лв / месец (нето) от работодател
Ресторант "ателие 60" в центъра на грaд Варна търси да назначи Заместник Главен готвач Ресторантът предлага модерна кухня в съчетание с у...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Заместник главен готвач
Пълно описание
Нашите ценности са: „Усмивка, грижа, уважение”.
Усмивката е същността на Нашата корпоративна култура. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения в екип.
Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа.
Уважението е основата на всяка конструктивна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните.
Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”.
Задължения:
Заместник Главен готвач Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават американския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната, уюутна атмосфера и перфектно обслужване. Към днешна дата Компанията управлява и развива седем бранда –“Happy Bar & Grill”; „SASA”; „Captain Cook”; “Candy Club”; “Sky cafe”. За 23 години опит имаме 30 ресторанта в България и два в Барселона (Испания).
Нашите ценности са: „Усмивка, грижа, уважение”.
Усмивката е същността на Нашата корпоративна култура. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения в екип.
Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа.
Уважението е основата на всяка конструктивна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните.
Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”. Търсим отговорни и позитивни хора, които да работят на позиция Заместник Главен готвач
Задължения:
- Отговаря за прилагането и стриктното спазване на фирмените стандарти и добри практики за работа в кухня- работни места, продуктивност и т.н.
- Споделя опита си с другите и промотира за развитие таланти от екипа му. Отговаря за текучеството в кухнята.
- Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите, качеството им, както и спазването на строг контрол по маркирането на срока им на годност в хладилниците.
- Отговаря за бързото и навременно издаване ястията. Спазвайки стандартите в Компанията и целейки пълна удоволетвореност от клиентите, организира и отговаря за цялостната работа в кухнята.
- Отговаря за възможно най-минималните количества брак на продуктите, с които работи и оптимизира разходите. Следи строго приемането на стока.
- Отлично познава състава, начина и времето на приготвяне на ястията, както и външния им вид.
- Отговаря за правилното експлоатиране на материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята.
- Анализира и комуникира с персонала в кухнята, потенциални спънки и трудности, както и очаквани успехи. Отговаря за удоволетвореността на служителите в кухнята.
- Замества главния готвач при необходимост.
- Спазва Правилника за вътрешния ред
- Умение за работа в екип
- Лидерство
- Енергичност
- Внимание към детайла
- Търпение
- Организираност
- Мотивация за работа
- Фирмено обучениие
- Работа на смени
- Атрактивно и редовно заплащане според личните Ви резултати
- Работа в реална, динамична среда сред млад екип
- 60% намаление на храната в ресторанта
- Възможност за развитие
- Социални придобивки
Средна заплата за сектора
2,530 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
400 лв / месец
11,450 лв / месец
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.