ВИКТОР 33 работа
6 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Сервитьор/ки
Пълно описание
Ако обичате да се грижите за клиентите и имaте страст към храната и гостоприемството, ще се радваме да се присъедините към нашия екип!
Основни отговорности:
- Приемане и посрещане на гостите с усмивка и любезност;
- Предоставяне на професионално обслужване на клиентите, отговаряне на техните запитвания и специални искания;
- Препоръчване на ястия и напитки от менюто и обясняване на характеристиките им;
- Вземане на поръчките и тяхнато сервиране;
- Уверено представяне на обедните специалитети и предложения;
- Поддържане на чистота и подредба на масите и областите за обслужване;
- Работа в екип с кухненския персонал и барманите, за да гарантирате плавното функциониране на ресторанта;
- Осигуряване на удовлетворение на клиентите по време на техния престой в ресторанта;
- Спазване на стандартите за хигиена, сигурност и работа на ресторанта.
- Опит като сервитьор/сервитьорка ще се счита за предимство, но не е задължителен;
- Отлични комуникативни умения и възможност за работа в екип;
- Позитивно отношение и желание да се учите и развивате;
- Способност да работите в динамична обстановка;
- Готовност да работите в гъвкав работен график, който включва работа по смени;
- Конкурентно заплащане;
- Приятна работна обстановка в екип от професионалисти;
- Възможности за обучения и развитие на кариерата;
- Отстъпки за храна и напитки в ресторанта;
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.