ТРИМОНЦИУМ ПРИНЦЕС ХОТЕЛ работа
6 резултата
-
1,300 лв - 1,800 лв / месец (нето) от работодател
-
-
-
-
1,300 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
СЕРВИТЬОР/ СЕРВИТЬОРКА
1,300 лв ~ 1,800 лв / месец
Пълно описание
- Средно образование;
- Английски език;
- Комуникативност, енергичност, умение за работа в екип в условията на динамична среда.
Дружеството гарантира добро заплащане, коректно отношение, спазване на трудовото законодателство, трудов договор на реалната заплата при пълно работно време, своевременно изплащане на заплатите, добри социални придобивки и работа в екип с млади, образовани, интелигентни и позитивни колеги.
Предоставянето на личните данни е доброволно, тяхното обработване, ползване в процеса по подбор и съхраняване ще се извършва в пълно съответствие със ЗЗЛД. „Тримонциум Принцес Хотел“ АД в качеството си на администратор, гарантира пълна защита на конфиденциалността на личните данни. Данните Ви ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.
Средна заплата за сектора
1,300 лв ~ 1,800 лв / месец
Посочена от работодателя
100 лв / месец
9,550 лв / месец
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.