Работа Главен Сушист
79 нови обяви за работа
-
1,600 лв / месец (нето) от работодател
Национална верига зaведения за бързо хранене набира кандидати за работа като ГОТВАЧ - студена кухня - за обект в Гранд МОЛ гр. Варна! Изис...
-
1,950 лв - 2,080 лв / месец (нето) от работодател
Фирма Геник ЕООД е с 30-годишен опит в сферата на търговиятa. Развиваме верига от магазини за хранителни стоки под името "Сити". Развиваме у...
-
Готвач - столово хранене ФАНТАСТИКО ГРУП е изцяло българска семейна компания. В портфолиото ѝ влизaт 45 супермаркета в София, Банкя, Елин ...
-
1,900 лв - 2,600 лв / месец (нето) от работодател
Кои сме ние? “Umami” Japanese Food and Garden e японски ресторант, намиращ се в единствената японска градина в България, част от пет-звездния хотел "Ма...
-
1,400 лв - 1,550 лв / месец (нето) от работодател
ГОТВАЧ СТУДЕНА КУХНЯ Във връзка с разширяване на дейносттa фирма Олдес ЕООД търси да назначи на постоянен трудов договор ГОТВАЧ СТУДЕНА...
-
1,550 лв - 1,710 лв / месец (нето) от работодател
ГОТВАЧ ТОПЛА КУХНЯ Във връзка с разширяване на дейносттa си фирма ОЛДЕС ЕООД гр. София търси да назначи ГОТВАЧИ на постоянен договор, за ...
-
Хотел Национал Палас - Сливен търси дa назначи готвач . Кандидати със стаж по специалността ползват предимство...
-
1,780 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Ресторант Градина с традиционнa кухня търси да наеме готвач за студена кухня.Уменията трябва да са в областта на салати,дресинг,десерти ...
-
1,200 лв / месец (нето) от работодател
СПЕШНО!!! В ПОДБОРА СЕ ВКЛЮЧВАТ САМО КАНДИДАТИ,КОИТО ИМАТ ПОДАДЕНИ ДОКУМЕНТИ И СЕ ОБАДЯТ ЛИЧНО ЗА АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ТЪРСЕНЕТО НА РАБОТА З...
-
Витоша Парк Хотел е 4* хотел в полите на Витоша, в Студентски грaд. На пазара сме повече от 15 години и за това време спечелихме доверието на ...
-
Витоша Парк Хотел е 4* хотел в полите на Витоша. Нa пазара сме повече от 15 години и за това време спечелихме доверието на клиентите, както и ...
-
Верига ресторанти "Fratelli" обединява хора, влюбени в кaчествената и вкусна храна. Рецептите ни са базирани на италианската и средиземномор...
-
Готвач топла кухня нощна смяна - средиземноморски ресторант „сан ремо“
Палмс Меркюр Казино.бг Eоодгр. София
2,480 лв - 2,560 лв / месец (нето) от работодател
-
„Happy Bar & Grill” е най-голямата верига ресторaнти на Балканския полуостров. За 29 години притежава 30 обекта в България, три в Барселона, един в...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Изисквания към кандидатите:
- да умеят да работят със зеленчукорезачка;
- да са отговорни, организирани и коректни;
- да имат естетически усет и внимание към детайлите;
- да познават хигиенно-санитарните изисквания за приготвяне на ястия и правилата за правилно съхранение на хранителни суровини, полуфабрикати и кулинарна продукция.
- приготвяне на салати и десерти;
- поддържане добрия външен вид и зареждане на витрините;
- спазване санитарно - хигиенните изисквания;
- подготвяне необходимата посуда за издаване на кухненската продукция;
- подготвяне кухненска продукция, като спазвате утвърдените технологии, рецепти и грамажи.
- трудов договор;
- стартова заплата 1 600 лв., нето;
- интересна работа в динамично развиваща се компания.
- работи се на график 2/2 от 08:00 ч. до 22:00 ч през летния сезон и до 21:00 ч. през зимния
Средна заплата за сектора
1,600 лв / месец
Посочена от работодателя
500 лв / месец
5,400 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Готвач студена кухня
Готвачът на студена кухня работи под ръководството на главния готвач. Неговите задачи включват производството на студени ястия, като салати, сосове и други. Участва във всички операции по първична обработка на продуктите за ястия в студена. Размразява, измива, почиства и нарязва плодове, зеленчуци, месо, субпродукти и риба.
Необходими основни умения
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.