ОЛДЕС работа
5 резултата
-
1,397 лв - 1,552 лв / месец (нето) от работодател
-
1,552 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
-
-
-
1,200 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ГОТВАЧ СТУДЕНА КУХНЯ
1,400 лв ~ 1,550 лв / месец
Пълно описание
Във връзка с разширяване на дейносттa фирма Олдес ЕООД търси да назначи на постоянен трудов договор ГОТВАЧ СТУДЕНА КУХНЯ, за свой обект находящ се в НПЗ Гара Искър, ул.Неделчо Бончев 1А.
Нашето предложение:
- работно време - 07:00ч-16:00ч
- специализирано обучение
- отлично заплащане
- трудов договор
- Eнергичност
- Организираност
- Опит на подобна позиция-задължителен
- Умение за работа в екип
- Мотивация за работа
- Осигурява качествена и навреме издадена храна, спазвайки вътрешно-фирмените стандарти и инструкции
- Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите
- Отговаря за правилното приготвяне на храната, като стриктно спазва стандарта за приготвяне и издаване на храна
- Отлично познава състава, начина и времетраенето за приготвяне на ястията, както и външния им вид
- Правилно експлоатира материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята
- Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място
- Спазва Правилника за вътрешния ред
Средна заплата за сектора
1,400 лв ~ 1,550 лв / месец
Посочена от работодателя
500 лв / месец
5,400 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Готвач студена кухня
Готвачът на студена кухня работи под ръководството на главния готвач. Неговите задачи включват производството на студени ястия, като салати, сосове и други. Участва във всички операции по първична обработка на продуктите за ястия в студена. Размразява, измива, почиства и нарязва плодове, зеленчуци, месо, субпродукти и риба.
Необходими основни умения
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.