ХЕПИ СТИЛ работа
5 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Отговорник търговска зала - Хепи Ян Палах
Пълно описание
Нашите ценности са: „Усмивка, грижа, уважение”.
Усмивката е същността на Нашата корпоративна култура. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения в екип.
Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа.
Уважението е основата на всяка конструктивна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните.
Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”.
Търсим амбициозен и предприемчив човек, който да работи в ресторант Хепи на позиция Отговорник търговска зала
Основни отговорности:
- Познава в детайли и контролира процесите в обекта, когато е на смяна;
 - Участва активно в маркетингови и други промоции с цел увеличаване на продажбите на ресторанта;
 - Запознат е в детайли с работата на всяка позиция в ресторанта;
 - Отговаря за оперативните резултати на ресторанта;
 - Отговорен е за правилното обучение на служителите в ресторанта и осигурява редовни тренировки на персонала по спазвне на стандартите на компанията;
 - Отговоря за контролируемите разходи в ресторанта;
 - Отговаря за безопасните условия на труд в ресторанта;
 - Гарантира стриктното изпълнение на стандартите на компанията – ЗБУТ, хигиенни и HACCP процедури, вътрешнофирмени правила, стандарти и документи.
 
- Висше образование в сферата на Туризма;
 - Опит на мениджърска позиция в ресторант- мин 2 год
 - Компютърна грамотност;
 - Комуникационни умения
 - Лидерски качества
 - Емоционална стабилност
 
- Мениджърска позиция в сектор услуги;
 - Фирмено обучениие;
 - Атрактивно и редовно заплащане според личните Ви резултати;
 - Работа в реална, динамична среда сред млад екип;
 - Възможност за развитие.
 
Ще се свържем само с одобрените за интервю кандидати. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност.
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.