
ИНТЕРХОТЕЛ ГРАНД-ХОТЕЛ СОФИЯ АД
InterContinental Sofia работа
8 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ГОТВАЧ ЗАКУСКА
Пълно описание
Какво? Ти ще участваш в приготвянето на закуската за гостите на хотела, която се сервира на бюфет по стандарти на веригата, за да гарантираме богатство и разнообразие за нашите гости от различни страни. Ти ще издаваш поръчки по ала-карт менюто за закуска, като приготвяш различни видове яйца, гофрети, други топли ястия. Ти стриктно трябва да спазваш стандартите за порция и качество и изискванията за хигиена и чистота през работната смяна.
Кой? Имаш предишен опит като готвач и готвиш със страст и удоволствие. Искаш да продължиш да развиваш своите кулинарни знания и умения. Можеш да работиш на смени /ранни смени 04,30-13,30 часа/, включително и през почивни дни и празници. Умееш да работиш в екип, да управляваш времето си и да спазваш стандарти.
Ние предлагаме:
- вдъхновяваща работна среда, страхотни колеги и шефове
- чудесно заплащане, включващо бонус за ранни смени и ваучери за храна
- безплатна храна през работния ден и съблекални за служителите
- ваучери за такси за ранни смени
- униформа и нейното пране/гладене в хотела
- допълнително здравно осигуряване след успешно преминат изпитателен срок
- безплатна нощувка в хотела след успешен изпитателен срок по вътрешната програма „Бъди наш гост“
Горди сме с последните награди, с които беше отличен нашият хотел: World Travel Awards - Bulgaria's Leading Hotel за шест поредни години. Градски хотел на годината 2025 на Българските туристически награди. World Luxury Awards – победител в: категория „Best Luxury Hotel“ в Източна Европа за 2024 и 2023; “Luxury Business Hotel” за България за 2024, и „Президентски апартамент“ за за Европа за 2024. GoGuide - ресторант АДОР беше отличен в категория „Най-добър ресторант в София“ за 2024. World Luxury Awards - ресторант АДОР беше отличен в категория „Fine Dining” в България и “Gourmet Cuisine” в Източна Европа за 2024. Нашият ресторант АДОР беше награден с “Ресторант на годината” на Българските туристически награди през май 2023. Сертификат „Зелен ключ“ - признание за устойчив бизнес в туристическата индустрия и световно отличие за високи резултати в практиките ни, насочени към опазване на околната среда и грижата към хората. В топ 3 сред хотелите InterContinental в Европа за последните три години с резултат над 91% от „Обща оценка за престоя“ от гостите на хотела в Медалия В списъка на Мichelin Guide за луксозни хотели в София.
Готвач/готвачка
Готвачите са кулинарни работници, които приготвят и представят храна, обикновено в домашна и институционална среда.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- заявяване на стоки
- съхранение на сурови храни
- следене на пристигането на заявени кухненски стоки
- използване на техники за приготвяне на храна
- обезвреждане на отпадъци
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.