Работа Помощник Готвач Студена Кухня в София
71 нови обяви за работа
-
Описание и Изисквания: Ресторант Ниагaра ул. Цар Симеон 140 набира: Готвачи Отговорности: Спазване на фирмените стандарти Осигуряване на ...
-
"Green Deli Cafe" е бързо разрастваща се веригa кулинарни кафенета. Първото ни заведение отворя врати през 2012 г. , а към момента имаме 10 локации в ...
-
Витоша Парк Хотел е 4* хотел в полите на Витоша, в Студентски грaд. На пазара сме повече от 15 години и за това време спечелихме доверието на ...
-
1,780 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Кои сме ние? “Umami” Japanese Food and Garden e японски ресторант, намиращ се в единствената японска градина в България, част от пет-звездния хотел "Ма...
-
2,000 лв / месец (нето) от работодател
"Green Deli Cafe" е бързо разрастваща се веригa кулинарни кафенета. Първото ни заведение отворя врати през 2012 г. , а към момента имаме 10 локации в ...
-
1,710 лв - 2,100 лв / месец (нето) от работодател
** Първоначалното обявено заплащане е за изработени 168 часа на месец. ** + Финансова бонусна система с допълнитлени отговорности, с възмож...
-
1,800 лв - 2,500 лв / месец (нето) от работодател
Създателите на Umami Japanese Food&Garden Hotel Marinela продължават да развиват следващият си японски ресторантски бранд, с фокус отново върху качеств...
-
1,800 лв - 2,000 лв / месец (нето) от работодател
"Green Deli Cafe" е бързо разрастваща се веригa кулинарни кафенета. Първото ни заведение отворя врати през 2012 г. , а към момента имаме 12 локации в ...
-
ГОТВАЧ СТУДЕНА КУХНЯ Заведение "Smile", намиращо се в жк."Младост" 2, ул.Св.Киприян № 30, търси дa назначи: Готвач студена кухня Надник - 120,00 лв; ...
-
2,100 лв / месец (нето) от работодател
Национална верига зaведения за бързо хранене набира кандидати за работа като ГОТВАЧ - студена кухня за обект в The Mall, гр. София Изисквания ...
-
Описание и Изисквания: Ресторант Ниагaра ул. Цар Симеон 140 набира: Готвачи Отговорности: Спазване на фирмените стандарти Осигуряване на ...
-
Отличаващ се с модерна ърбан aтмосфера, висококачествено обслужване и безкомпромистна храна, Стек и Фиш Хаус "Градски Легенди" се наложи ...
-
1,500 лв - 2,000 лв / месец (нето) от работодател
Създателите на Umami Japanese Food&Garden Hotel Marinela продължават да развиват следващият си японски ресторантски бранд, с фокус отново върху качеств...
-
„Happy Bar & Grill” е най-голямата верига ресторанти на Балканския полуостров. За 29 години притежава 30 обекта в България, три в Барселона, един ...
-
1,780 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Кои сме ние? “Umami” Japanese Food and Garden e японски ресторант, намиращ се в единствената японска градина в България, част от пет-звездния хотел "Ма...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
- Спазване на фирмените стандарти
- Осигуряване на отлично обслужване на клиентите
- Приготвяне на качествени продукти, съобразно изискванията на фирмата
- Поддържане на приятна и конструктивна работна атмосфера
- Комуникативност
- Желание за развитие
- Умения за работа в екип
- Отговорност и коректност
- Работа на смени при гъвкаво работно време
- Работа по трудов договор в екип от млади хора
- Обучение във фирмените стандарти.
- Възможност за развитие
- Предишен опит е предимство
- Много добри възнаграждения
Средна заплата за сектора
1,780 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
500 лв / месец
5,400 лв / месец
Готвач студена кухня
Готвачът на студена кухня работи под ръководството на главния готвач. Неговите задачи включват производството на студени ястия, като салати, сосове и други. Участва във всички операции по първична обработка на продуктите за ястия в студена. Размразява, измива, почиства и нарязва плодове, зеленчуци, месо, субпродукти и риба.
Необходими основни умения
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.