
МУЛТИГРЪБ работа
1 резултата
-
1,552 лв - 2,728 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Сервитьор/ка
1,550 лв ~ 2,730 лв / месец
Пълно описание
Търсим да назначим Сервитьор/ка.
Нашите ценности са: Усмивка, Грижа, Уважение не само към клиентите, но и най-вече към нашите служители!
Нашите служители получават:
Сигурно и регулярно заплащане без забавяне. Възнаграждение, прогресивно увеличаващо се в съответствие на личните умения.
- Твърдо заплащане + % от целият оборот + бакшиш.
- Трудов договор с осигуровки за сметка на работодателя.
- Осигурен дневен безплатен порцион.
Основните ни изисквания са: Спазване на фирмените стандарти и норми.
Поддържане на приятна и конструктивна работна атмосфера.
Поддържане на високо ниво на хигиена на работното място.
Търпение, тактичност и дипломатичност.
- Доведи или препоръчай приятел и вземи БОНУС (100лв.)
За повече информация се обадете на посоченият телефон.
Тел. за връзка: 0897059545
Средна заплата за сектора
1,550 лв ~ 2,730 лв / месец
Посочена от работодателя
100 лв / месец
9,550 лв / месец
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.