
МАЙ EООД
Umami работа
14 резултата
-
2,000 лв - 3,000 лв / месец (нето) от работодател
-
2,100 лв - 2,800 лв / месец (нето) от работодател
-
2,000 лв - 3,000 лв / месец (нето) от работодател
-
1,600 лв - 1,900 лв / месец (нето) от работодател
-
1,600 лв - 3,000 лв / месец (нето) от работодател
-
1,600 лв - 2,300 лв / месец (нето) от работодател
-
1,400 лв - 1,600 лв / месец (нето) от работодател
-
2,000 лв - 3,000 лв / месец (нето) от работодател
-
1,600 лв - 1,900 лв / месец (нето) от работодател
-
1,242 лв - 2,328 лв / месец (нето) от работодател
-
2,100 лв - 2,800 лв / месец (нето) от работодател
-
1,242 лв - 2,328 лв / месец (нето) от работодател
-
1,785 лв - 2,173 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Готвач СУШИ
2,000 лв ~ 3,000 лв / месец
Пълно описание
“Umami” Japanese Food and Garden e японски ресторант, намиращ се в единствената японска градина в България, част от пет-звездния хотел "Маринела". Нашият екип е съставен от професионалисти, които притежават дългогодишен опит в ресторантьорския бизнес. Умами е колаборация от усърдна работа, мотивация и ярка индивидуалност. Нашите основни ценности са грижовност, въображение и организираност, които безспорно успяха да наложат ресторанта като лидер в своята област.
Ако това е ценно и за Вас, сме щастливи да обявим, че имате възможност да се присъедините към нашия екип като:
СУШИ ГОТВАЧ
Необходимо е да притежавате:
- Предишен опит в приготвянето на суши, не е задължителен, но е предимство;
- Интерес към азиатската кухня;
- Организираност и динамика на работа;
- Желание за развитие в сферата на ресторантьорството;
От Вас се очаква да:
- Работите по установени фирмени стандарти за приготвянето на храната;
- Съхранявате правилно стоката;
- Работите отговорно със служебното оборудване и инвентар.
- Участвате активно с предложения за оптимизиране на работния процес;
Ние Ви предлагаме:
- Редовно заплащане, нарастващо спрямо личните качества и постигнати резултати;
- Допълнително здравно осигуряване;
- Бонус "Доведи приятел";
- Фирмено обучение;
- Униформено облекло;
- 50 % отстъпка от ресторанта по време на работа;
- Динамична и предизвикателна работа, в която да покажете и доразвиете уменията си;
- Възможност да работите рамо до рамо с едни от най-добрите професионалисти в сферата на японската кухня;
- Допълнителни обучения, развитие и възможност за израстване.
Всички документи ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, съгласно ЗЗЛД. Предоставената от вас информация е лична и ще бъде защитена. По отношение на GDPR 2016/679, давате съгласието си личните данни, включени в автобиографията / резюмето / мотивационното писмо, да бъдат обработени за целите на подбора в компанията.
Средна заплата за сектора
2,000 лв ~ 3,000 лв / месец
Посочена от работодателя
450 лв / месец
5,000 лв / месец
Сушист
Суши готвачът е специалист, който приготвя суши и други ястия от японската кухня. Сушистът може да използва ръце или да приготвя суши чрез машина. От суши готвачите се очаква да бъдат експерти в рязането и филетирането на риба, както и в приготвянето и на други конвенционални японски ястия, като рамен, удон, темпура и гьоза.
Необходими основни умения
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.