Работа Заготовчик в София
29 нови обяви за работа
-
1,700 лв - 2,000 лв / месец (нето) от работодател
Създателите на Umami Japanese Food&Garden Hotel Marinela продължават да развиват следващият си японски ресторантски бранд, с фокус отново върху качеств...
-
Ресторант в центъра на гр. София търси да назначи: Мияч съдове/Заготовчик Основни задължения: Поддържане на чистотата в кухня, миално; У...
-
2,200 лв / месец (нето) от работодател
ПОМОЩНИК ГОТВАЧИ На 01.04. Сладкарници Неделя навърши 33 г. През всички тези години сме били пример за качество, висок стандарт и професион...
-
Частно основно училище търси да назначи работник кухня. Опит на подобна позиция ще се счита за предимство. Сключва се договор с РД "Едюке...
-
1,550 лв - 1,940 лв / месец (нето) от работодател
***Възможност за бързо кариерно развитие до ниво „Мениджърски състав на обект“ - до 6 месеца*** ** Редовно заплащане два пъти в месеца - ава...
-
1,820 лв / месец (нето) от работодател
***Възможност за бързо кариерно развитие до ниво „Мениджърски състав на обект“ - от 3 до 6 месеца*** *** Редовно заплащане два пъти в месеца - ...
-
Фондация „КОНКОРДИЯ България" е част от международната организация Concordia Social Projects и работи активно с деца, младежи и семейства от уязвим...
-
ПОМОЩНИК КУХНЯ Бутиковият 4-звезден B1 Hotel, с отлична локация е съвършена дестинация за много чуждестранни и български гости, гостуващи в ...
-
БХМ Казино България ООД в центъра на гр. София, предлага целогодишна работа за помощник готвач / - ка Търсим мотивирани хора, готови да ра...
-
АмРест Холдинг е най-големият независим оператор на ресторанти в Централна и Източна Европа. От 1993г. градим портфолио от добре познати с...
-
Фирма ВНП Фасилити ЕООД търси да назначи помощник готвач в производствена база за храна (кухня-майка) за столово и болнично хранене в гр....
-
1,360 лв - 1,710 лв / месец (нето) от работодател
***Възможност за бързо кариерно развитие до ниво „Мениджърски състав на обект“ - до 6 месеца*** ** Редовно заплащане два пъти в месеца - ава...
-
Помощник готвач нощна смяна За нас Ние сме експерти в хранителния туризъм. Какво означава това? Това означава, че сме експерти в създаван...
-
1,360 лв - 1,590 лв / месец (нето) от работодател
"Bao Bar" е нов бранд/верига с открити два обекта в страната и е изцяло нова концепция предлагаща така известните и модерни Бао Бънове идващи...
-
1,800 лв - 2,500 лв / месец (нето) от работодател
Служител Кухня КОИ СМЕ НИЕ? Ние сме Арт Клуб София, един от първите клубове за жива музика в София. Търсим за екипа на заведението ни служ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Ikigai Japanese Food е развиваща се верига ресторанти, която много бързо успя да се наложи сред най-добрите на пазара за японска и азиатска модерна кухня. Създателите на Umami Japanese Food&Garden Hotel Marinela продължават да развиват следващият си японски ресторантски бранд, с фокус отново върху качествената храна, но вече и върху по-бързото й приготвяне и обслужване на гостите.
Ikigai Japanese Food е развиваща се верига ресторанти, която много бързо успя да се наложи сред най-добрите на пазара за японска и азиатска модерна кухня.
Нашите обекти са разположени на три популярни локации в София - ''The Mall'' бул. Цариградско шосе 115, "Bulgaria Mall" бул.България 69, "Сердика Център" бул. Ситняково 48
С оглед разширяването на дейността си и увеличаването на обема на работа, ние търсим енергични, амбициозни и коректни служители с желание за развитие, които да се присъединят към сплотения ни колектив.
Заготовчик
Необходимо е да притежавате:
- Предишен опит в кухня(предимство, без да е изискване);
- Комуникативни умения и работа в екип;
- Организираност и динамика на работа;
- Умения в прицизност и детайлност.
От Заготовчика се очаква да:
- Познава в детайли всички аспекти от работния процес;
- Работи по установени фирмени стандарти за приготвянето на храната;
- Полага старание за постигането на високи оперативни резултати за ресторанта;
- Съхранява правилно стоката;
- Работи отговорно със служебното оборудване и инвентар.
- Гарантира стриктното изпълнение на стандартите на компанията – ЗБУТ, хигиенни и HACCP процедури, вътрешнофирмени правила, стандарти и документи.
Ние Ви предлагаме:
- Работа на график
- Сигурни условия
- Атрактивно, справедливо и редовно заплащане, нарастващо спрямо личните качества и постигнати резултати;
- Трудов договор на пълен работен ден;
- Фирмено обучение;
- Динамична и предизвикателна работа, в която да покажете и доразвиете уменията си;
- Възможност да работите рамо до рамо с едни от най-добрите професионалисти в сферата на японската кухня;
- Работа сред млад и позитивен екип;
- Допълнителни обучения, развитие и възможност за израстване.
Всички документи ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, съгласно ЗЗЛД. Предоставената от вас информация е лична и ще бъде защитена. По отношение на GDPR 2016/679, давате съгласието си личните данни, включени в автобиографията / резюмето / мотивационното писмо, да бъдат обработени за целите на подбора в компанията.
Средна заплата за сектора
1,700 лв ~ 2,000 лв / месец
Посочена от работодателя
250 лв / месец
5,250 лв / месец
Кухненски помощник/кухненска помощничка
Кухненските помощници помагат в подготовката на храна и почистването на кухнята.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- следене на пристигането на заявени кухненски стоки
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- следене на равнището на запасите
- спазване на стандартните размери на порция
- използване на техники за приготвяне на храна
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.