СЕЛЕКТ СЪРВИС ПАРТНЪР БЪЛГАРИЯ EООД
Select Service Partner Bulgaria работа
19 резултата
-
1,552 лв - 1,630 лв / месец (нето) от работодател
-
1,940 лв - 2,173 лв / месец (нето) от работодател
-
1,552 лв - 1,707 лв / месец (нето) от работодател
-
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Executive Chef (Fast-food)
Пълно описание
Join us! It is important to us that you love what you do and have fun in a unique environment! SSP Group's company, SSP Bulgaria, operates the largest number of catering units, a total of 5, at Sofia International Airport. To satisfy our discerning guests, we need not only our well-equipped facilities and first-class products, but above all, the contribution of our employees. Executive Chef - We are looking for you!
Position Description: We are seeking a talented and experienced Executive Chef to join our team in the fast-food industry. The ideal candidate will have a passion for culinary excellence and a proven track record in managing kitchen operations, menu development, and team leadership.
What do we offer: · Airport catering professional career opportunity · Get to know the airport world · Be part of International Brand · Long-term, stable workplace · Competitive income · Young, committed, cohesive team · Meal provided · Developmental opportunity, qualified colleagues that you can learn from
Your tasks will include:
- Overseeing daily kitchen operations and ensuring high standards of food quality and safety
- Developing and updating menus to reflect current trends and customer preferences
- Managing and training kitchen staff to maintain a cohesive and efficient team
- Monitoring inventory levels and ordering supplies as needed
- Ensuring compliance with health and safety regulations
- Collaborating with management to achieve business goals and improve customer satisfaction
- Proven experience as an Executive Chef in the fast-food industry
- Strong leadership and team management skills
- Excellent culinary skills and knowledge of food safety standards
- Ability to work in a fast-paced environment and handle multiple tasks
- Creative and innovative approach to menu development
- Strong communication and organizational skills
We are waiting for you!
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.