Работа Главен Сладкар във Варна
6 нови обяви за работа
-
3,500 лв - 4,500 лв / месец (нето) от работодател
Ресторант "ателие 60" в центъра на град Варна търси да назначи ГЛАВЕН ГОТВАЧ С ОПИТ Ресторантът предлага модерна кухня в съчетание с уютн...
-
За предстоящия летен сезон хотел „ Хавана" в к.к. Златни пясъци, търси отговорен професионалист на длъжност „ЗАМЕСТНИК ГЛАВЕН ГОТВАЧ” ...
-
Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават американския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната...
-
2,300 лв - 3,500 лв / месец (нето) от работодател
Ресторант "ателие 60" в центъра на град Варна търси да назначи Заместник Главен готвач Ресторантът предлага модерна кухня в съчетание с у...
-
Имате ли страст към хранителната индустрия за бързо хранене и искате ли да управлявате динамична кухня на едно от най-натоварените мест...
-
Търсите ли динамична среда за работа, в която да докажете своите умения, знания и потенциал? Желаете ли да сте част от семейството на Гри...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Ресторантът предлага модерна кухня в съчетание с уютна атмосфера и топло обслужване.
Нашите ценности са:
- безкомпромисно качество и иновативност в изготвянето на ястията
- топло и приятелско отношение,както към гостите, така и във фирмата
- висок професионализъм във всяко едно отношение
1. Желание за развитие 2. Комуникативност и приятелско отношение 3. Умение за работа в екип, умение за управление, обучение и развиване на екип 4. Английски език - предимство
Опитът на подобна позиция е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН С предимство ще бъдат кандидатите с над 3г опит на отговорна/управленска позиция
Задължения:
1. Управление на цялостната дейност в звено "Кухня" 2. Писане на работен график по зададени критерии и изисквания за покриване на работни часове 3. Комуникация с доставчици и партньори, договаряне на условия 4. Подбиране, сформиране, управление, обучение и развитие на екип 5. Организация и следене за поддържането на високо ниво на хигиена 6. Пряка работа с Управител във връзка с развитието и подобряването на работата в ресторанта 7. Предложения и разработване на меню - рецепти / калкулации / организация на изпълнение 8. Стриктно следене за спазване на качеството на приготвената и издаваната продукция 9. Обучение на звено "Сервиз" във връзка с всичко свързано с дейността на кухнята 10. Обучение и развитие на екип на отговорни позиции
НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
1. Много добро заплащане, изчислявано на час. 2. Фирмено обучение 4. Позитивна и колегиална работна среда 5. Допълнителен бакшиш към основната заплата 6. Работните смени са: Четири целодневни смени: 9-22h / 10-23h / 11-00h Една 7-часова смяна: 16-23h 7. Работа в структура със заместник отговорници в звена "Кухня" и "Суши"
7. Предложение за конкретно стартово заплащане спрямо индивидуалния опит и след изкаран цял пробен ден.
8. Включена персонална храна, кафе, чай, минерална вода, 40% намаление на менюто по време и извън работно време на всички работещи и семействата им. 9. Дългосрочна заетост 10. Коректност и точност в заплащането 11. 20 дни платен годишен отпуск
Средна заплата за сектора
3,500 лв ~ 4,500 лв / месец
Посочена от работодателя
400 лв / месец
11,450 лв / месец
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.