Работа Главен Готвач в Пловдив
2 нови обяви за работа
-
ГЛАВЕН ГОТВАЧ В РЕСТОРАНТ В ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ КЕПИТЪЛ ХОЛДИНГ ГРУП АДСИЦ търси за престижен ресторант в централната част на Пловдив оп...
-
2,330 лв - 2,560 лв / месец (нето) от работодател
ГЛАВЕН ГОТВАЧ Национална верига заведения за бързо хранене набира кандидати за работа /целогодишна/ като ГЛАВЕН ГОТВАЧ за наш обект в МО...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ГЛАВЕН ГОТВАЧ
Пълно описание
Изисквания:
- Практически опит като готвач в България и чужбина;
- Отлични познания в европейска и средиземноморска кухня;
- Умения за естетично и атрактивно поднасяне на ястията;
- Способност да организира ефективно работата и да осигурява високо качество;
- Лидерски качества и умение за работа в екип.
- Конкурентно възнаграждение;
- Работа в модерен ресторант;
- Възможности за професионално и кариерно развитие;
- Коректност и стабилност в трудовите отношения.
Средна заплата за сектора
2,370 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
400 лв / месец
11,450 лв / месец
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.