Работа Pastry Chef
23 нови обяви за работа
-
JOB DESCRIPTION A Pastry Chef is responsible for operating the pastry section of the kitchen to deliver an excellent Guest and Member experience while planning production and developing seasonal offerings. What will I be doing? As a Pastry Chef, yo...
-
2,600 лв - 2,610 лв / месец (нето) от работодател
"HR-Consultant" специализира в сферата на човешките ресурси и услугите по подбор на персонал. Към момента, Търсим да назначим „Декоратор на тор...
-
2,600 лв - 2,610 лв / месец (нето) от работодател
"HR-Consultant" специализира в сферата на човешките ресурси и услугите по подбор на персонал. Към момента, Търсим да назначим „Декоратор на тор...
-
KINGS` VALLEY MEDICAL & SPA Хотел е 5-звездното царство за почивка, забавление и възстановяване на всеки гост, решил да посети най-живописната част от...
-
Зам. главен гoтвач/ отговорник станция кухня за ресторант мр.пица софия бул. "никола вапцаров" 6
Mr. Pizzaгр. София
3,500 лв - 4,000 лв / месец (нето) от работодател
Верига Mr. Pizza са едни от водещите ресторанти в София, отличаващи се с интересно меню и изискана обстановка. До момента веригата разполага ...
-
La Branche - Food | Bar | Garden е част от Бутик хотел Кристъл Палас, разположен в елитния квартал „Докторски паметник“ на ул. „Шипка“ 14 в София. Рест...
-
2,730 лв - 3,000 лв / месец (нето) от работодател
Национална верига заведения за бързо хранене набира кандидати за работа /целогодишна/ като ГЛАВЕН ГОТВАЧ за наш обект гр. София! Изисква...
-
2,330 лв / месец (нето) от работодател
ГЛАВЕН ГОТВАЧ Национална верига заведения за бързо хранене набира кандидати за работа /целогодишна/ като ГЛАВЕН ГОТВАЧ за наш обект в МО...
-
Станете част от голямото семейство на Верига заведения “BIANCO” - гр. Велико Търново. Ще Ви предложим постоянна работа в старопрестолния г...
-
Ако сте опитен готвач с управленски умения и обичате динамичната среда, това е вашата възможност! Търсим Главен готвач - координатор, кой...
-
Луксозен хотел в с. Баня (община Банско) търси отговорен служител за целогодишна заетост на длъжността "ГЛАВЕН ГОТВАЧ“, който да ръковод...
-
КРЗ „Одесос“ АД е водещ кораборемонтен завод в Черноморския регион, разполагащ със солидна и отлично оборудвана база на докуване на ко...
-
Предлагаме свободна позиция за Главен Готвач в Хотел Хавана,к.к. Златни пясъци.Търсим отговорен и опитен готвач ,който да ръководи кухня...
-
ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗИМЕН СЕЗОН 2025/2026 ГОД. В РЕСТОРАНТ "СПАЙДЕР", К.К ПАМПОРОВО НАБИРАМЕ: ГЛАВЕН ГОТВАЧ с опит Ако сте : отговорни и лоялни ...
-
ГЛАВЕН ГОТВАЧ В РЕСТОРАНТ В ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ КЕПИТЪЛ ХОЛДИНГ ГРУП АДСИЦ търси за престижен ресторант в централната част на Пловдив оп...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
What will I be doing?
As a Pastry Chef, you are responsible for operating the pastry section of the kitchen while working closely with the Executive Chef and Sous Chef to deliver an excellent Guest and Member experience. A Pastry Chef will also be required to plan production and develop seasonal offerings. Specifically, you will be responsible for performing the following tasks to the highest standards:
Assist running the pastry section of the kitchen Ensure excellent quality throughout the dessert offerings Bring creativity to the pastry offerings Supervise and coordinate all pastry and dessert preparation and presentation Plan production to facilitate daily requirements Develop appropriate seasonal menu offerings Manage food cost controls to contribute to Food and Beverage revenue Ensure compliance with food hygiene and Health and Safety regulations What are we looking for?
Pastry Chefs serving Hilton brands are always working on behalf of our Guests and working with other Team Members. To successfully fill this role, you should maintain the attitude, behaviours, skills, and values that follow:
A minimum of 2 years as a Pastry Chef de Partie or Pastry Chef Experience with high volume food production Approaches pastry in a creative way Strong supervisory skills A current, valid, and relevant trade qualification (proof may be required) Positive attitude Good communication skills Committed to delivering a high level of customer service Excellent grooming standards Excellent planning and organising skills Dedicated to the delivery of exceptional service and continuous improvement It would be advantageous in this position for you to demonstrate the following capabilities and distinctions:
Relevant qualifications for role Ability to work a variety of shifts including weekends, days, afternoons and evenings Proficiency with computers and computer programs, including Microsoft Word, Excel and Outlook
What will it be like to work for Hilton?
Hilton is the leading global hospitality company, spanning the lodging sector from luxurious full-service hotels and resorts to extended-stay suites and mid-priced hotels. For more than a century, Hilton has offered business and leisure travelers the finest in accommodations, service, amenities and value. Hilton is dedicated to continuing its tradition of providing exceptional guest experiences across its global brands. Our vision “to fill the earth with the light and warmth of hospitality” unites us as a team to create remarkable hospitality experiences around the world every day. And, our amazing Team Members are at the heart of it all!
Средна заплата за сектора
1,640 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
650 лв / месец
4,300 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Готвач-сладкар
Готвач-сладкарите отговарят за подготовката, приготвянето и представянето на десерти, сладки изделия и хлебни изделия.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- приготвяне на сладкарски изделия
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- осигуряване на поддръжка на кухненско оборудване
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.