ЗАВОЙ ФУУД работа
4 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Транжор
Пълно описание
- *Отговорности:**
- Разпознаване и транжиране на различни видове месо според зададените спецификации.
- Осигуряване на високо ниво на хигиена и безопасност на работното място.
- Следене и поддържане на необходимите запаси от суровини и помощни материали.
- Поддържане на организираност и ефективност в работния процес.
- *Изисквания и квалификации:**
- Завършено средно образование;
- Задължителен професионален опит за посочената позиция - минимум 2 години;
- Отлично познаване на различните видове месо и техники на нарязване.
- Способност за работа в динамична среда и поемане на физическо натоварване.
- Внимание към детайлите и способност за спазване на високи стандарти за качество.
- Умения за работа в екип и добро общуване със всички служители.
- Отговорно отношение към поставените задачи;
- Устойчивост при стресови ситуации;
- *Какво предлагаме:**
- Конкурентно възнаграждение.
- Социални придобивки
- Гъвкаво работно време.
- Подкрепяща и колегиална работна среда.
Разфасофчик на месо
Разфасофчиците на месо разфасоват трупове на животни на големи и по-малки части, предназначени за по-нататъшна преработка. Те отстраняват костите от предварително обработени трупове на животни, ръчно или чрез машини.
Необходими основни умения
- поддържане на оборудване за рязане
- понасяне на силни миризми
- осигуряване на хигиенни условия
- боравене с оборудване за рязане
- осигуряване на охлаждане на храната по веригата на доставки
- отбелязване на разлики в цветовете
Необходими основни знания
- документация за производството на месо
- традиции и обичаи при разделянето на месото
- традиции и обичаи по отношение на клането на животни
- животинска анатомия за целите на производството на храни
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.