Работа Управител На Ресторант в София
8 нови обяви за работа
-
Управител Ресторант / Restaurant Manager Ние, FPI Hotels & Resorts, сме една от водещите български хотелски вериги с опит и трaдиции в предлагането на висо...
-
1,800 лв - 2,200 лв / месец (нето) от работодател
Green Deli Cafe" е разрастваща се веригa кафенета с 12 локации в София. Първото ни заведение отвори врати през 2012г. Към момента, във фирмата работя...
-
Описание и Изисквания Новооткрито заведение в гр. София с просторен детски кът и Ресторант зa семейни вечери и различни семейни празници...
-
1,590 лв - 1,710 лв / месец (нето) от работодател
"Bao Bar" е нов бранд/верига с открити два обекта и с предстоящ трети в страната и е изцяло нова концепция предлагаща така известните и модер...
-
Club 35 e утвърдено и доказало се в годините заведение с висок стандарт на качествено обслужване в сферата на ресторантьорството. Ние в “Club ...
-
1,780 лв - 2,330 лв / месец (нето) от работодател
Ikigai Japanese Food е развиваща се верига ресторанти, която много бързо успя да се наложи сред най-добрите на пазара за модерна и ежедневна азиат...
-
„ЕС ПИ ОДИТ“ ЕООД е лицензиран посредник за намиране нa работа в България и чужбина. За наш клиент, утвърдена компания в сферата на рест...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Ние, FPI Hotels & Resorts, сме една от водещите български хотелски вериги с опит и трaдиции в предлагането на висококачествени услуги на клиенти от България и от цял свят. Ние даваме всичко от себе си, за да осигурим на всички наши гости и клиенти върхов комфорт, уют и спокойствие във всички наши хотели, апартаментни къщи и ваканционни селища в София, Банско и Созопол.
За наш ресторант в центъра на София, търсим за екипа ни Управител Ресторант с предишен опит в мениджмънт на заведения. Ролята е подходяща за човек, търсещ предизвикателство и развитие в сферата на ресторантьорство и имащ желание и креативност да създаде продукт, с който да се привлече интереса на индивидуални клиенти, които ценят качествената храна и напитки и доброто обслужване.
ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ НА ПОЗИЦИЯТА:
- Създаване и реализиране на цялостна концепция и бизнес модел за развитие на заведението (вкл. интериор и визия на заведението, пазарно позициониране, меню, ценова политика и др.)
- Изготвяне, контролиране и изпълнение на бюджет за приходите и разходите
- Планиране и създаване на меню, което ще се предлага, и изграждане на стратегия за продажбите
- Активна работа в посока качествено обслужване и обгрижване на клиентите
- Полагане на активни усилия за привличане на индивидуални клиенти и популяризиране на ресторанта като заведение за свободна консумация
- Следене на пазара и конкуренцията с цел създаването и налагането на търсен и популярен продукт
- Грижа за безпроблемното и гладко функциониране на заведението на дневна база
- Създаване, обучаване, мотивиране и развиване на екип, с който да се постигнат бизнес целите
- Грижа за добрата репутация и имидж на заведението, включително и поддържане на висок рейтинг в социалните мрежи и онлайн платформи
- Ефективно управление на персонала на обекта (от гл. т. на постигането на екипните цели и създаването на добавена стойност при оптимално използване на фирмените ресурси)
- Следене за изпълнението на стандартите за обслужване
- Разрешаване на казуси, свързани с клиенти и служители
- Предишен опит като Управител Ресторант в успешно заведение/ресторант от висок клас
- Образование в сферата на ресторантьорството ще се счита за предимство
- Доказан опит в привличането на интерес и налагането на заведение/ресторант
- Детайлно познаване и афинитет към различните видове кухня и напитки, вкл. вина
- Уверена, приветлива и проактивна личност с положителна нагласа и хъс за постигане на резултати
- Креативност, предприемчивост и усет за пазара и търсенето
- Организиран, ориентиран към детайла и способен да изгради и управлява успешен екип
- Отлични умения за създаване на контакти и комуникиране с хора от всякакви сфери и нива
- Английски език на много добро ниво
- Добри компютърни умения и умения за работа с ресторантски софтуер
- Основни финансови и счетоводни познания, свързани с управление на храни и напитки
- Гъвкавост и способност за взимане на адекватни решения
- Лидер и модел за подражание
- Отличен пакет на възнаграждение и придобивки
- Коректни взаимоотношения със стабилна компания
- Сплотен и задружен екип от професионалисти
- Дългосрочен ангажимент
- Предизвикателна работа, даваща възможност за професионално развитие
- Подкрепяща атмосфера за работа
САМО ОДОБРЕНИТЕ ПО ДОКУМЕНТИ КАНДИДАТИ ЩЕ БЪДАТ ПОКАНЕНИ НА ИНТЕРВЮ.
С подаването на документите си за кандидатстване за обявената позиция, Вие изрично се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработвани и съхранявани за целите на подбора, доколкото и докато е необходимо, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни.
Средна заплата за сектора
1,980 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
600 лв / месец
5,050 лв / месец
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.