Работа Салонен Управител На Ресторант
21 нови обяви за работа
-
1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...
-
2,000 лв - 3,000 лв / месец (нето) от работодател
ЗАМЕСТНИК САЛОНЕН УПРАВИТЕЛ Ресторант "ателие 60" в центъра на град Варна търси да назначи ЗАМЕСТНИК САЛОНЕН УПРАВИТЕЛ Ресторантът пред...
-
Фирма в гр. Русе търси да назначи салонен управител за: ресторант,нощен клуб,лятна градина ИЗИСКВАНИЯ: ОПИТ !!! Добро отношение към клиен...
-
Ресторант НИАГАРА кв,Дружба Търси да назначи салонен управител с минимум 2години опит. Кандидатите трябва да притежават следните умени...
-
Ресторант НИАГАРА , ул. Цар Симеон № 140 Търси да назнaчи салонен управител с минимум 5 години опит. Кандидатите трябва да притежават следн...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Обслужването е нашата рецептa за успех.
Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ресторанти в света. Брандовете, с които работим в България са KFC, Burger King и Starbucks.
Вярваме, че с добро обслужване, качествени продукти и достъпни цени ще спечелим сърцата на хората.
Ела в нашия екип да се развиваме заедно!
Стани заместник управител в KFC
Какво предлагаме:
- Кариера в международна, бързоразвиваща се компания.
- Фирмено обучение и развитие на компетенциите на служителите.
- Научаване на най-добрите практики в обслужващия сектор в Европа.
- Възможности за развитие и повишение.
- Работа по трудов договор на гъвкаво работно време.
- Отлични условия на труд в екип от млади хора и приятна атмосфера.
- Конкурентно и сигурно заплащане плюс бонуси.
- Атрактивни намаления в нашите ресторанти.
- Участие в оперативното управление на ресторанта
- Управление на смени, изготвяне на доставки и ръководене на служители.
- Гарантиране на 100% удовлетворение на клиентите.
- Осигуряване на отлично и качествено обслужване.
- Поддържане на високо ниво на хигиена и чистота по време на работа.
- Създаване на приятелска атмосфера на работа, която отразява културата и основните принципи на Амрест.
- Способност за работа в динамични условия.
- Отлично разбиране на обслужването на клиенти.
- Енергичност, отговорност, организираност, точност.
- Умения за изграждане и ръководене на екип.
- Добри аналитични умения.
- Желание за работа в екип и развитие.
Социални Придобивки
- business_centerКариерно Развитие
- checkroomРаботно Облекло
- timer_offГъвкаво Работно Време
- personal_injuryЗастраховка при трудова злополука
- emoji_peopleПрограма препоръчай приятел
- sports_footballКарта за Спорт
- shopping_cartОтстъпки/Намаления в Търговски Обекти
- local_diningБезплатни Храна и Напитки
- card_travelВаучери за Транспорт
- credit_cardБонусова Система
- card_giftcardВаучери за Храна
Средна заплата за сектора
1,710 лв ~ 2,170 лв / месец
Посочена от работодателя
600 лв / месец
5,400 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.