Работа Бар Мениджър
24 нови обяви за работа
-
МПМ Хотелс ООД е българско дружество, предлагащо управление на хотелски комплекси под собствена търговска марка. За хотел Калина Гардън...
-
Заместник управител на обект за бързо хранене с прилежаща кухня
Лагардер Травъл Ритейл Eоодгр. София
Ние сме "Лагардер Травъл Ритейл“ ЕООД, част от международната група "Лагардер Травъл Ритейл". На международно ниво компанията оперира на...
-
2,200 лв - 2,500 лв / месец (нето) от работодател
Green Deli Cafe" е разрастваща се верига кафенета с 10 локации в София. Първото ни заведение отвори врати през 2012г. Към момента, във фирмата работ...
-
Семейството на GELATIAMO се разшири с още една нова локация и търсим да назначим оперативен УПРАВИТЕЛ. Изисквания към кандидатите: Гъвкавос...
-
Ресторант “Аполония” се намира на територията на ваканционно селище “Санта Марина” в Созопол, в близост до основната рецепция и Басей...
-
Хотел "ТИВА ДЕЛ МАР", гр. Свети Влас търси да назначи за своя апартхотел - МЕНИДЖЪР БАРОВЕ **Кандидатите трябва да притежават лидерски уме...
-
1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...
-
1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
УПРАВИТЕЛ РЕСТОРАНТ
Пълно описание
ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:
- като Управител Храни и Напитки, оргaнизира и контролира осъществяването на цялостната дейност на ресторанти (бюфет и а ла карт) и барове в хотелския комплекс по формулата Ултра Ол Инклузив;
- контролира работата на екипа сервитьори, като следи за качественото обслужване на клиентите;
- контролира поддържането в безупречен търговски вид на ресторанти и барове, като се следи постоянно за комфорта на гостите;
- в контакт с клиентите е, като съдейства при специални изисквания от тяхна страна;
- следи и контролира качеството на издадената хранителна продукция, нейната презентация.;
- контролира спазването на бюджетната разходна норма;
- следи и се стреми да поддържа постоянно висок рейтинг на задоволство сред гостите;
- отговаря за спазване на процедурите и водене на записи по системата HACCP;
- подбира, обучава и ръководи персонала на F&B отдела, ръководи процеса по оценка на представянето и даването на навременна обратна връзка от и на персонала.
- предишен опит на позиция F&B Manager в хотелски комплекс;
- най-малко 2 години практически опит като F&B супервайзър;
- гъвкавост, адаптивност и способност за работа в екип;
- добро владеене на английски език, втори чужд език е предимство
- организационни и лидерски умения;
- отлични комуникационни умения и фокус върху клиента;
- опит в инспекциите на работното място и познаване на хигиенните и здравни стандарти.
- атрактивно възнаграждение;
- целогодишна ангажираност;
- работа в млад и динамичен екип;
- възможности за развитие и израстване в рамките на компанията;
- осигурени настаняване и храна на място в комплекса.
Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специалната защита по смисъла на ЗЗЛД. Фирмата се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява под каквато и да е форма, освен за целите на настоящия подбор.
Средна заплата за сектора
2,500 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
600 лв / месец
5,400 лв / месец
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.