Работа Шеф Кухня в София
3 нови обяви за работа
-
Създателите на Umami Japanese Food&Garden Hotel Marinela продължават да развиват следващия си японски ресторантски бранд, с фокус отново върху качестве...
-
2,330 лв - 2,410 лв / месец (нето) от работодател
Търсим да назначим „Декоратор нa торти“ за района на ж.к. „Манастирски ливади”, гр. София. Компанията предлага: Стартова заплата 2400 лв ...
-
1,860 лв - 2,640 лв / месец (нето) от работодател
Верига Mr. Pizza са едни от водещите ресторанти в София, отличаващи се с интересно меню и изискана обстановка. До момента веригата разполага ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Ikigai Japanese Food е развиваща се верига ресторанти, която много бързо успя да се наложи сред най-добрите на пазара за японска и азиатска модерна кухня. Нашите обекти са разположени на две популярни локации в София - ''The Mall'' бул. Цариградско шосе 115 и "Bulgaria Mall" бул.България 69.
С оглед разширяването на дейността си и увеличаването на обема на работа, ние търсим енергични, амбициозни и коректни служители с желание за развитие, които да се присъединят към сплотения ни колектив като:
Заместник Главен Готвач
Необходимо е да притежавате:
- Предишен опит в кухня;
- Подходящо образование (предимство);
- Комуникативни умения;
- Бърза, рационална, безпристрастна преценка;
- Организираност и динамика на работа;
- Желание за развитие в сферата на ресторантьорството.
- Познавате в детайли всички аспекти от работния процес;
- Работите по установени фирмени стандарти за приготвянето на храната;
- Полагате старание за постигането на високи оперативни резултати за ресторанта;
- Съхранявате правилно стоката;
- Работите отговорно със служебното оборудване и инвентар.
- Участвате активно с предложения за оптимизиране на работния процес;
- Гарантирате стриктното изпълнение на стандартите на компанията – ЗБУТ, хигиенни и HACCP процедури, вътрешнофирмени правила, стандарти и документи.
- Атрактивно, справедливо и редовно заплащане, нарастващо спрямо личните качества и постигнати резултати;
- Гъвкаво работно време, съобразено с Вашите желания;
- Трудов договор на пълен работен ден;
- Фирмено обучение;
- Униформено облекло;
- Динамична и предизвикателна работа, в която да покажете и доразвиете уменията си;
- Възможност да работите рамо до рамо с едни от най-добрите професионалисти в сферата на японската кухня;
- Уютна азиатска атмосфера;
- Работа сред млад и позитивен екип;
- Допълнителни обучения, развитие и възможност за израстване.
Всички документи ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, съгласно ЗЗЛД. Предоставената от вас информация е лична и ще бъде защитена. По отношение на GDPR 2016/679, давате съгласието си личните данни, включени в автобиографията / резюмето / мотивационното писмо, да бъдат обработени за целите на подбора в компанията.
Средна заплата за сектора
2,530 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
400 лв / месец
11,450 лв / месец
Главен готвач/главна готвачка
Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- съхранение на сурови храни
- ръководене на служители
- съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
- използване на техники за приготвяне на храна
- творческо мислене в областта на храните и напитките
Необходими основни знания
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
- системи за наблюдение на хранителните отпадъци
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.