Работа Шеф Готвач във Варна

2 нови обяви за работа

  • icon Пълно работно време Постоянна работа Подходяща и за студенти Подходяща и за кандидати с малък или без опит

    Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават aмериканския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната,...

    11 Nov 2024 Още...
  • icon 2,300 лв - 3,500 лв / месец (нето) от работодател

    icon Пълно работно време Постоянна работа Подходяща и за студенти Подходяща и за кандидати с малък или без опит

    Ресторант "ателие 60" в центъра на грaд Варна търси да назначи Заместник Главен готвач Ресторантът предлага модерна кухня в съчетание с у...

    30 Oct 2024 Още...
Yox Изчислена Заплата

Какво е това?

Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.

Как се смята?

Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.

Защо тази информация е полезна?

Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.

Заместник главен готвач

ХЕПИ СТИЛ EООД
location_on гр. Варна

icon 2,530 лв / месец (изчислена от Yox)

icon
  • Пълно работно време
  • Постоянна работа
  • Подходяща и за студенти
  • Подходяща и за кандидати с малък или без опит

Пълно описание


Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават aмериканския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната, уюутна атмосфера и перфектно обслужване. Към днешна дата Компанията управлява и развива седем бранда –“Happy Bar & Grill”; „SASA”; „Captain Cook”; “Sky cafe”. За 30 години опит имаме 30 ресторанта в България,два в Барселона (Испания) и един в Лондон(Великобритания).

Нашите ценности са: „Усмивка, грижа, уважение”.

Усмивката е същността на Нашата корпоративна култура. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения в екип.

Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа.

Уважението е основата на всяка конструктивна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните.

Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”.

Задължения:

Заместник Главен готвач Верига ресторанти „Happy Bar & Grill” съчетават американския опит в ресторантския мениджмънт, българските предпочитания към вкуса на храната, уюутна атмосфера и перфектно обслужване. Към днешна дата Компанията управлява и развива седем бранда –“Happy Bar & Grill”; „SASA”; „Captain Cook”; “Candy Club”; “Sky cafe”. За 23 години опит имаме 30 ресторанта в България и два в Барселона (Испания).

Нашите ценности са: „Усмивка, грижа, уважение”.

Усмивката е същността на Нашата корпоративна култура. С нея посрещаме гостите в ресторантите, чрез нея изграждаме добри отношения в екип.

Грижа полагаме както за нашите гости, като им предлагаме високо ниво на обслужване в комбинация с висококачествена храна, така и като се отнасяме лоялно един към друг в ежедневната си екипна работа.

Уважението е основата на всяка конструктивна комуникация. Ние се отнасяме един към друг с уважение. Ние сме толерантни към различните.

Приятелската атмосфера, въвеждащото обучение, множеството мотивационни програми и винаги навременното заплащане привличат повече от три хиляди служители към нашето голямо „Хепи семейство”. Търсим отговорни и позитивни хора, които да работят на позиция Заместник Главен готвач

Задължения:

  • Отговаря за прилагането и стриктното спазване на фирмените стандарти и добри практики за работа в кухня- работни места, продуктивност и т.н.
  • Споделя опита си с другите и промотира за развитие таланти от екипа му. Отговаря за текучеството в кухнята.
  • Отговаря за правилното съхранение и срок на годност на продуктите, качеството им, както и спазването на строг контрол по маркирането на срока им на годност в хладилниците.
  • Отговаря за бързото и навременно издаване ястията. Спазвайки стандартите в Компанията и целейки пълна удоволетвореност от клиентите, организира и отговаря за цялостната работа в кухнята.
  • Отговаря за възможно най-минималните количества брак на продуктите, с които работи и оптимизира разходите. Следи строго приемането на стока.
  • Отлично познава състава, начина и времето на приготвяне на ястията, както и външния им вид.
  • Отговаря за правилното експлоатиране на материалната база, инвентар и съоръжения в кухнята.
  • Анализира и комуникира с персонала в кухнята, потенциални спънки и трудности, както и очаквани успехи. Отговаря за удоволетвореността на служителите в кухнята.
  • Замества главния готвач при необходимост.
  • Спазва Правилника за вътрешния ред
Изисквания:
  • Умение за работа в екип
  • Лидерство
  • Енергичност
  • Внимание към детайла
  • Търпение
  • Организираност
  • Мотивация за работа
Нашето предложение:
  • Фирмено обучениие
  • Работа на смени
  • Атрактивно и редовно заплащане според личните Ви резултати
  • Работа в реална, динамична среда сред млад екип
  • 60% намаление на храната в ресторанта
  • Възможност за развитие
  • Социални придобивки
Ако проявявате интерес кандидатствайте с автобиография и актуална снимка. Ще се свържем само с одобрените за интервю кандидати. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност.

Средна заплата за сектора


2,530 лв / месец (изчислена от Yox)

info-icon Средна работна заплата за града изчислена от YOX

минимална

400 лв / месец

максимална

11,450 лв / месец


icon icon icon icon icon

Главен готвач/главна готвачка


Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.

Необходими основни умения

  • спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
  • съхранение на сурови храни
  • ръководене на служители
  • съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
  • използване на техники за приготвяне на храна
  • творческо мислене в областта на храните и напитките

Необходими основни знания

  • системи за наблюдение на хранителните отпадъци
  • системи за наблюдение на хранителните отпадъци

Добави резюме

upload_file PDF DOC RTF TXT PPT ZIP XLS JPG OTH
info
Това е резюмето, което от ще разгледат за твоята кандидатура

Финален преглед

Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .

Информация за обратна връзка

Резюме

Вие се съгласявате с общите условия на Yox. При натискане на кандидатствай: 1) вие се съгласявате с общите условия на Yox, Политиката за Поверителност и Политиката на използване на бисквитките. Съгласявате се и разрешавате вашето резюме да може да бъде изпратено към работодателя (не е гарантирано получаване) и да продължи да се обработва и анализира съгласно нашите условия и политики. Натискайки „Изпрати“се съгласяваш с на Yox.bg
done
Честито, вашето резюме беше изпратено успешно!

При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.