Работа Управител На Ресторант в Пловдив
3 нови обяви за работа
-
За нашия ресторант търсим динамичен и отдаден професионалист с богат опит в ресторантьорството за позиция "Управител" Изисквания: Опит ...
-
Търсим нови попълнения в отбора на Макдоналдс Родопи ,гр.Пловдив, бул.''Санкт Петербург'' 33 Вашите причини за работа в Макдоналдс: Реални ...
-
Търсим нови попълнения в отбора на Макдоналдс в град Пловдив за нощна смяна. Вашите причини за работа в Макдоналдс: Реални възможности ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Управител Ресторант
Пълно описание
- Опит на същата позиция в ресторанти
- Лидерски качества
- -Лоялност
- Опит с ръководенето на екип от хора
- Желание за развитие
- Организира , ръководи и контролира работните процеси в ресторанта
- Поддържа високи стандарти за качеството на обслужване
- Изготвя графици за работата на персонала
- Обучение на персонала , включително участва в наемане и освобождаване
- Стартово възнаграждение , което може да бъде увеличено веднага според постигнатите резултати
- Подкрепа за нови идеи
- Възможност за професионално развитие и напредък
Средна заплата за сектора
1,890 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
50 лв / месец
5,400 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.