Работа Управител На Заведение в София
9 нови обяви за работа
-
2,000 лв - 2,500 лв / месец (нето) от работодател
Аладин Фуудс е най-динамично развивaщата се българска компания в областта на fast food бизнеса. Веригата заведения включва над 30 обекта, разп...
-
2,000 лв - 2,200 лв / месец (нето) от работодател
Green Deli Cafe" е разрастваща се веригa кафенета с 12 локации в София. Първото ни заведение отвори врати през 2012г. Към момента, във фирмата работя...
-
2,000 лв - 2,200 лв / месец (нето) от работодател
Green Deli Cafe" е разрастваща се веригa кафенета с 12 локации в София. Първото ни заведение отвори врати през 2012г. Към момента, във фирмата работя...
-
Sofia Hotel Balkan is an iconic 5-Star landmark in the vivid centre of Sofia, perfectly located in the heart of the city. We are looking for a Restaurant Manager. The ideal candidate should have: Previous relevant experience at least 2 years Excel...
-
Club 35 e утвърдено и доказало се в годините заведение с висок стандарт на качествено обслужване в сферата на ресторантьорството. Ние в “Club ...
-
1,550 лв - 1,860 лв / месец (нето) от работодател
Мениджър на смяна в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на рес...
-
1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...
-
1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Управителите в нашите обекти:
- Ръководят, обучават, подкрепят и развиват екипа в обекта;
- Водят екипа в постигането на високи стандарти в работата – дисциплина, хигиена, организация, прецизност в приготвянето на храната и обслужването;
- Участват заедно с екипа си в маркетингови активности за увеличаване на продажбите;
- Планиране, материално обезпечаване и контрол на материали, готови продукти и парични средства в заведението;
- Отговарят за и управляват активно финансовия резултат на заведението.
- Работа на постоянен трудов договор с Аладин фуудс ООД .
- Обучение и споделяне на тайните от кухнята;
- Редовно заплащане;
- Възможност за финансово и кариерно развитие;
- Дългосрочно и коректно партньорство.
# aко сте почтени, проактивни и отговорни; # aко умеете да ръководите, мотивирате и развиват екип от хора; # ако вие искате да променим стандартите за приготвяне на храна заедно; # ако имате подходящо образование; # ако се справяте безупречно с Excel, Word и други полезни програми; # ако имате опит на мениджърска позиция в този бранш;
=> То не губете време, а ни изпратете Автобиография Предоставените от Вас лични данни ще бъдат третирани строго конфиденциално по смисъла на ЗЗЛД.
Средна заплата за сектора
2,000 лв ~ 2,500 лв / месец
Посочена от работодателя
600 лв / месец
5,400 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.