Работа Управител На Заведение в София
11 нови обяви за работа
-
3,000 лв / месец (нето) от работодател
Ако имате усет за бизнеса Умения да мотивирате другите Ако амбицията и желанието да успеете са вашата движеща сила Тогава, кариерата на ...
-
2,300 лв - 3,500 лв / месец (нето) от работодател
Аладин Фуудс е най-динамично развиващата се българска компания в областта на Fast Food бизнеса. Веригата заведения включва над 30 обекта, раз...
-
2,200 лв - 2,500 лв / месец (нето) от работодател
Green Deli Cafe" е разрастваща се верига кафенета с 10 локации в София. Първото ни заведение отвори врати през 2012г. Към момента, във фирмата работ...
-
2,000 лв - 2,200 лв / месец (нето) от работодател
Green Deli Cafe" е разрастваща се верига кафенета с 10 локации в София. Първото ни заведение отвори врати през 2012г. Към момента, във фирмата работ...
-
Поради нарастване обема на работа, ние от верига ресторанти VICTORIA, търсим да назначим на длъжност: УПРАВИТЕЛ Основни отговорности: Пред...
-
Заместник управител на обект за бързо хранене с прилежаща кухня
Лагардер Травъл Ритейл Eоодгр. София
Ние сме "Лагардер Травъл Ритейл“ ЕООД, част от международната група "Лагардер Травъл Ритейл". На международно ниво компанията оперира на...
-
Семейството на GELATIAMO се разшири с още една нова локация и търсим да назначим оперативен УПРАВИТЕЛ. Изисквания към кандидатите: Гъвкавос...
-
Заместник управител ресторант MyChoice – Sky City Заместник управител ресторант MyChoice – Sky City Верига ресторанти MyChoice стартира с отварянето на ...
-
1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...
-
1,710 лв - 2,170 лв / месец (нето) от работодател
Заместник управител в ресторант Обслужването е нашата рецептa за успех. Създадена през 1993г., сега сме един от най-големите оператори на ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
BMS Българска кухня е национална, развиваща се верига заведения за бързо хранене, предлагащи здравословни и вкусно приготвени ястия от традиционната българска кухня. Ние се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти
Търсим да наемем УПРАВИТЕЛ НА ЗАВЕДЕНИЕ за наш обект в гр. София! Това е една от водещите позиции в компанията. Ролята ви е неразделна част от успеха ни. Вие ще носите отговорност за постигане на финансовия успех на конкретен обект и запазване репутацията на компанията.
ВАШАТА РОЛЯ ЩЕ БЪДЕ СВЪРЗАНА С
- Управление приходите и разходите на обекта, съобразно утвърдения бюджет;
- Изготвяне на справки и анализи за постигнати резултати;
- Управление дейността, подбора, обучението на служителите;
- Изготвяне и внедряване на програми за мотивация на служителите;
- Отговорност за цялостната визия и организация на работата в заведението.
- Трудов договор и осигуровки;
- Заплата 3 000 лв., нето;
- Работа с много динамика в развиваща се компания с традиции и лидерски позиции в бранша;
- Възможност да реализирате потенциала си;
- Интензивно въвеждащо обучение;
- Работно облекло;
- Дневен порцион от менюто ни по избор докато сте на работа.
Телефон за контакт: 0882/022020
Средна заплата за сектора
3,000 лв / месец
Посочена от работодателя
600 лв / месец
5,400 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.