Работа Управител На Заведение във Варна

1 нови обяви за работа

  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    "Ла Бока" ти дава възможност да се пренесеш в Италия. Предлагаме пица на пещ, прясна паста и свежи салати. Гордеем се с най-добрите си пици. ...

    01 Aug 2025 Още...
Yox Изчислена Заплата

Какво е това?

Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.

Как се смята?

Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.

Защо тази информация е полезна?

Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.

Управител Ресторант

МИРИУС 2013 EООД
location_on гр. Варна

icon 1,980 лв / месец (изчислена от Yox)

icon
  • Пълно работно време
  • Постоянна работа

Пълно описание


"Ла Бока" ти дава възможност да се пренесеш в Италия. Предлагаме пица на пещ, прясна паста и свежи салати. Гордеем се с най-добрите си пици. Държим на качеството на продуктите! Важно за нас е да обслужим добре и бързо клиентите си!

Търсим енергичен човек с желание за работа за длъжността -управител.

Описание на длъжността:

  • Въвежда новаторски идеи оперативно на ежедневна база за работа с храни и напитки.
  • Координира работата на персонала и налага промени
  • Направлява, ръководи и организира подготовката на храната и кухненските операции за всички места по начин, който да осигури възможно най-доброто качество на хранене за гостите в ресторанта;
  • Следи цените на стоките и закупуването на висококачествени продукти на цени, съответстващи на пазарните условия;
  • Участва, направлява и ръководи инвентаризациите на ресторанта;
  • Налага и поддържа най-високи служебни изисквания от всички служители, които имат контакт с клиентите, с цел достигане най-високо качество на обслужване;
  • Познава отлично всички нормативи за ресторанти и кухни, според категоризацията на обекта, като е представително лице пред всички проверяващи органи и носи персонална отговорност за неизпълнение на нормативите и системите за самоконтрол;
  • Следи за спазването на всички хигиенни изисквания по системата HACCP
  • Контролира пряко работата на кухненското производство, готвачи и сервиз
  • Утвърждава графици на служителите, с подчиненост по вертикала;
  • Изготвя седмични и месечни справки за изразходвания консуматив и материали в ресторант и кухня и прави предложения за оптимизиране;
  • Стриктно следи графика на подчинените си служители, като съобразява служителите на смяна със заетостта;
Изисквания за заемане на длъжността:
  • Образование – завършено висше образование;
  • Езикови познания – предимство;
  • Професионален опит – минимум 3 години на релевантна длъжност
Ние Ви предлагаме:
  • Атрактивно възнаграждение;
  • Работа в млад и динамичен екип от професионалисти;
  • Много Добро Ежедневно заплащане+бонус+бакшиш
  • Работен график два на два (11:00-23:00)
  • Добри работни условия;
  • Платен годишен отпуск в размер на 20 дни
  • Отстъпки в ресторанта
Ако нашето предложение Ви интересува, считате, че отговаряте на горепосочените изисквания и желаете да станете част от нашия екип, моля изпратете необходимите документи. Oдобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Средна заплата за сектора


1,980 лв / месец (изчислена от Yox)

info-icon Средна работна заплата за града изчислена от YOX

минимална

50 лв / месец

максимална

5,400 лв / месец


icon icon icon icon icon

Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант


Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.

Необходими основни умения

  • обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
  • гарантиране на достъпност на инфраструктурата
  • спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
  • поддържане на прибори за хранене
  • идентифициране на доставчици
  • осигуряване на контрол на порциите

Необходими основни знания

  • анализ на опасностите и критични точки за контрол
  • управление на отпадъците
  • методики за осигуряване на качеството
  • управление на отпадъците

Добави резюме

upload_file PDF DOC RTF TXT PPT ZIP XLS JPG OTH
info
Това е резюмето, което от ще разгледат за твоята кандидатура

Финален преглед

Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .

Информация за обратна връзка

Резюме

Вие се съгласявате с общите условия на Yox. При натискане на кандидатствай: 1) вие се съгласявате с общите условия на Yox, Политиката за Поверителност и Политиката на използване на бисквитките. Съгласявате се и разрешавате вашето резюме да може да бъде изпратено към работодателя (не е гарантирано получаване) и да продължи да се обработва и анализира съгласно нашите условия и политики. Натискайки „Изпрати“се съгласяваш с на Yox.bg
done
Честито, вашето резюме беше изпратено успешно!

При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.