Работа Спа Управител в Банско
1 нови обяви за работа
-
Ние, СПА Резорт „Свети Иван Рилски“, Банско предлагаме нa гостите ни безкомпромисно обслужване, луксозни и премиъм помещения, ресторант...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Търсим за екипа ни позитивен и отговорен кандидат за работа на позицията Салонен управител
ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ НА ПОЗИЦИЯТА:
- Организира и контролира дейностите свързани с обслужване на гостите във всички заведения вкл. и по време на мероприятия
- Следене за спазването на въведените стандарти
- Комуникация с гостите и стремеж за отличен сървиз
- Уверена, приветлива и проактивна личност с позитивна нагласа и отношение към клиента
- Минимум 3 години опит в сервиз; опит като салонен управител или хост/еса ще се счита за +
- Английски език на добро ниво
- Организиран, гъвкав и ориентиран към детайла, със способност да обгрижва гостите и клиентите
- Добри умения за управление на екип
- Добри компютърни умения, както и умения за работа с ресторантски софтуер
- Мотивиращо възнаграждение
- Коректни взаимоотношения със стабилна компания, наложена на пазара
- ЦЕЛОГОДИШЕН ангажимент
- Подкрепяща атмосфера за работа
- Тренинги
- Униформа, транспорт или настаняване и храна по време на работа
Средна заплата за сектора
2,120 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
600 лв / месец
5,400 лв / месец
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.