Работа Служител В Цех За Тесто в Пловдив
1 нови обяви за работа
-
1,500 лв - 1,800 лв / месец (нето) от работодател
ПЕКАР Сладкарница „Нико“ е дългогодишна фирма от Асеновград, която се развива успешно, с утвърдени традиции и принципи, които се спазва...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
За обект „НИКО Take Away“, търсим да назначим позитивни и отговорни служители на длъжност ПЕКАР
Нашето предложение:
- конкурентно възнаграждение над предлаганото на пазара;
- професионално обучение от първия ден;
- динамична работа в млад и позитивен екип;
- осигуровки на пълен работен ден;
- униформа за работа;
- безплатен порцион (кафе, безалкохолни напитки);
- 5 дневна работна седмица, на смени;
- възможност за развитие.
- високи хигиенни навици;
- работа в екип;
- комуникативност;
- отговорност към задълженията;
- изпичане на хляб
- приготвяне на заготовки, сандвичи, закуски и др.
Уведомяваме ви, че данните, които предоставяте, са защитени по смисъла на ЗЗЛД. Нико 33 ЕООД се задължава да ги пази и да не ги предоставя на трети лица.
Средна заплата за сектора
1,500 лв ~ 1,800 лв / месец
Посочена от работодателя
150 лв / месец
4,950 лв / месец
Пекар/пекарка
Пекарите произвеждат широк набор от видове хляб, сладкарски изделия и други тестени изделия. Те извършват всички процеси от получаването и съхранението на суровините, подготовката им за хлебопроизводство, претеглянето и смесването на съставките в тесто до извършването на проверка. Настройват фурните така, че да изпекат продуктите при подходяща температура и за предвиденото време.
Необходими основни умения
- наблюдаване на съоръжения за разтоварване на брашно
- поддържане на оборудване за рязане
- осигуряване на хигиенни условия
- полагане на грижи за външния вид на храните
- наблюдаване на машинните дейности
- съхранение на сурови храни
Необходими основни знания
- сръчност
- принципи за безопасност на храните
- съставки на пекарски изделия
- финансов капацитет
- хранително-вкусова промишленост
- методи за производство на пекарски изделия
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.