Работа Ситничар в Асеновград
3 нови обяви за работа
-
2,100 лв / месец (нето) от работодател
Сладкарски цех Амбелино град Асеновград търси дa назначи пекар.От кандидата се изисва да работи с миксер,фурна за печене и машина за шпри...
-
"Пекарна Анри" - ние сме фирма, занимaваща се с прозводството на хлебни и сладкарски изделия. Работим с висококачествени суровини по тради...
-
1,600 лв - 2,100 лв / месец (нето) от работодател
Сладкарски цех Амбелино търси да назнaчи работници за производство на торти и рула.Фирмата предлага месечно възнаграждение от 1600лв до 210...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пекар
2,100 лв / месец
Пълно описание
Средна заплата за сектора
2,100 лв / месец
Посочена от работодателя
150 лв / месец
4,950 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Пекар/пекарка
Пекарите произвеждат широк набор от видове хляб, сладкарски изделия и други тестени изделия. Те извършват всички процеси от получаването и съхранението на суровините, подготовката им за хлебопроизводство, претеглянето и смесването на съставките в тесто до извършването на проверка. Настройват фурните така, че да изпекат продуктите при подходяща температура и за предвиденото време.
Необходими основни умения
- наблюдаване на съоръжения за разтоварване на брашно
- поддържане на оборудване за рязане
- осигуряване на хигиенни условия
- полагане на грижи за външния вид на храните
- наблюдаване на машинните дейности
- съхранение на сурови храни
Необходими основни знания
- сръчност
- принципи за безопасност на храните
- съставки на пекарски изделия
- финансов капацитет
- хранително-вкусова промишленост
- методи за производство на пекарски изделия
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.