Работа Сервитьорка в Созопол
1 нови обяви за работа
-
1,600 лв - 2,200 лв / месец (нето) от работодател
Ние, FPI Hotels & Resorts, сме една от водещите български хотелски вериги с опит и традиции в висококачественото обслужвaне на клиенти от България...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
За сезон 2024 г., търсим за екипа ни кандидати за позицията "СЕРВИТЬОР",
НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
- Трудов договор с Феърплей Пропъртис Мениджмънт ЕООД
- Осигуровки за сметка на работодателя
- Възнаграждението се формира от заплата + 3 % от личен оборот
- Коректно и навременно заплащане.
- Готин екип и приятна атмосфера за работа
- Въвеждащо обучение и подкрепа в работата
- Възможност за развитие
- Транспорт/ настаняване, униформа и храна по време на работа
- Работа в една от водещите туристически компании в България
С подаването на документите си за кандидатстване за обявената позиция, Вие изрично се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработвани и съхранявани за целите на подбора, доколкото и докато е необходимо, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни.
Средна заплата за сектора
1,600 лв ~ 2,200 лв / месец
Посочена от работодателя
100 лв / месец
9,550 лв / месец
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.