Работа Сервитьор Хотел в Русе
2 нови обяви за работа
-
Задължения: Спазва стандартите за обслужване в Компанията Гарантиране на 100 % удовлетворение на клиентите , придържайки се стриктно към ...
-
Сервитьор/ка Ако обичате да се грижите за клиентите и имате страст към храната и гостоприемството, ще се радваме да се присъедините към ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
- Спазва стандартите за обслужване в Компанията
- Гарантиране на 100 % удовлетворение на клиентите , придържайки се стриктно към фирмените стандарти и инструкции
- Отговаря за правилната експлоатация на инвентара в ресторанта
- Поддържа високо ниво на хигиена на работното си място
- Спазва Правилникът за вътрешния ред
- Работа с касов апарат и специализиран софтуер
- Усмихнат/а, лъчезарен/на и любезен/на с клиенти
- Ориентация към клиен/ти
- Търпение
- Енергичност
- Комуникативност
- Владеене на английски език /препоръчително/
Средна заплата за сектора
1,100 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
100 лв / месец
9,550 лв / месец
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.