Работа Сервитьор На Шведска Маса в Приморско
2 нови обяви за работа
-
Хотел "Приморско Дел Сол" ***** във връзка с предстоящия летен сезон 2024 г., обявява свободна позиция за длъжносттa: ОТЗ – Отговорник търговс...
-
СЕРВИТЬОРИ/КИ РЕСТОРАНТ Хотел " Приморско Дел Сол *****" в град Приморско, обявява свободни позиции за длъжността СЕРВИТЬОРИ РЕСТОРАНТ зa ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
ОТЗ – Отговорник търговска зала
ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ДЛЪЖНОСТТА:
- Организира и ръководи цялостната дейност на персонала в търговската зала.
- Следи и спазва утвърдените стандарти и качество на обслужване.
- Изпълнява и други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността.
- Предишен опит на подобна позиция във висококатегориен хотел е предимство.
- Любезност, умение за работа в екип, инициативност, комуникативност, лоялност.
- Владеене на чужди езици: английски и/или руски.
- Възможност за целогодишна заетост в обекти на фирмата.
- Конкурентно възнаграждение.
- Трудов договор и социални осигуровки.
- Осигурена храна по време на работа.
- Осигурен транспорт или настаняване в хотела.
- Униформено работно облекло.
- Възможност за работа и развитие в млад, динамичен екип.
Средна заплата за сектора
2,020 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
600 лв / месец
3,850 лв / месец
Главен сервитьор/главна сервитьорка
Главните сервитьори управляват обслужването на храни и напитки в туристически обект или хотел. Те отговарят за „вкусовите преживявания“ на клиентите. Главните сервитьори координират всички действия с участието на клиенти, например посрещане на гости, поръчки, доставяне на храни и напитки и упражняват надзор над паричните плащания.
Необходими основни умения
- инспектиране на подредбата на масите
- напътстване на служители
- поддържане на прибори за хранене
- следене на процедурите по фактуриране
- поддържане на връзка с клиентите
- посрещане на гости
Необходими основни знания
- методики за осигуряване на качеството
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.