ХОМ КЕЪР ХОТЕЛС работа
2 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
СЕРВИТЬОР/КА
Пълно описание
СЕРВИТЬОР
Основни задължения за длъжността:
Обслужва гостите на хотела. Осигурява качество и бързина на обслужване. Сервира и отсервира при спазване на технологичните правила и дискретност. Поддържа високо ниво на хигиена, касаещо както работното му място, така й собствения му външен вид и работно облекло. Спазва правилника за вътрешния ред. Изпълнява и други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността.
Изисквания към кандидатите:
Предишен опит на подобна позиция във висококатегориен хотел е предимство. Любезност, умение за работа в екип, инициативност, комуникативност, лоялност. Владеене на чужди езици: английски или руски е предимство.
Ние предлагаме:
Конкурентно възнаграждение Трудов договор и социални осигуровки Осигурена храна по време на работа Униформено работно облекло Възможност за работа и развитие в млад, динамичен екип
Ако проявявате интерес към обявената позиция, моля изпратете автобиография и актуална снимка. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.
Всички кандидатури ще бъдат обработвани в съответствие с действащото законодателство за Защита на личните данни в Р.България и предоставената информация ще се използва само за целите на настоящия подбор
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.