Работа Помощник Сладкар във Велико Търново
1 нови обяви за работа
-
РАБОТНИК СЛАДКАРСКО ПРОИЗВОДСТВО ПРЕСТИЖ е един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в Бългaрия и пазарен ли...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
ПРЕСТИЖ е един от най-големите производители в хранително-вкусовата индустрия в Бългaрия и пазарен лидер във всички категории, в които оперира: бисквити, вафли и мини кейкове с марките Траяна, Мираж, Хипер, Ная, Роден Край, Споко, ПРЕСТИЖ Мюсли, Насладки и Wellness. Продуктите на компанията присъстват в 99% от магазините в България, а през последните години компанията развива успешна експортна стратегия, в резултат на което продукти с марката ПРЕСТИЖ се продават в над 30 държави по целия свят. За ПРЕСТИЖ работят над 450 човека, за които повод за гордост е и високата социална ангажираност на компанията с фокус върху децата и младите хора на България, тяхното образование и активен начин на живот.
Във връзка с разширяване на нашия бизнес, търсим динамични и отговорни професионалисти, които споделят нашата страст да създаваме и предлагаме брандирани продукти с отличен вкус и превъзходно качество на длъжност:
РАБОТНИК СЛАДКАРСКО ПРОИЗВОДСТВО
/код по НКПД 7512 1021/
ОСНОВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:
- Обслужване на автоматична линия за производство на сладкарски изделия;
- Спазване на технологичната последователност на операциите в производствения процес;
- Следене качеството на произвежданата продукция;
- Събиране на готов продукт и нареждане в тарелки/ кутии;
- Зареждане на машините с необходимите суровини и консумативи;
- Следене за наличието, четливостта и коректността на дата и срок на годност върху опаковката;
- Теглене и описване брака в края на смяната;
- Подреждане на опакованата продукция на палети;
- Поддържане на отлична хигиена на работното място.
- Сръчност и отговорност;
- Готовност за работа на три смени - първа /06.00 ч. - 14.00 ч., втора /14.00 ч. - 22.00 ч./ и нощна /22.00 ч.- 06.00 ч./.
- Kоректност, възможност за дългосрочна и сигурна работа в компания с високи професионални стандарти на работа;
- Осигурен служебен транспорт от В. Търново, Г. Оряховица, Лясковец, Дебелец, П. Тръмбеш, Златарица, Страхилово, Стражица;
- Бонус "Препоръчай приятел" по утвърдени фирмени правила;
- Подаръци за децата на служителите за Коледа, 1-ви учебен ден, Ден на семейството и др.
- Ваучери за храна на стойност 200лв.
Компания „Престиж-96“ АД администрира личните данни изцяло в съответствие с Регламент 2016/679 и Закон за защита на личните данни.
Повече информация относно обработката, можете да намерите в секция Профил на компанията.
Средна заплата за сектора
1,490 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
150 лв / месец
4,950 лв / месец
Работници по производство на хлебни, сладкарски и тестени изделия
Bakers, pastry-cooks and confectionery makers make various kinds of bread, cakes, and other flour products, as well as handmade chocolate and sugar confectionery. Tasks include - (a) making bread, cakes, biscuits, pastries, pies and other flour products; (b) making handmade confectionery from mixtures of sugar, chocolate and other ingredients, using hand tools and some machines; (c) combining measured ingredients in bowls of mixing, blending or cooking machinery; (d) checking the quality of raw materials to ensure that standards and specifications are met; (e) applying glazes, icings or other toppings to baked goods, using spatulas or brushes; (f) checking the cleanliness of equipment and operation of premises before production runs to ensure compliance with occupational health and safety regulations; (g) monitoring oven temperatures and product appearance to determine baking times; (h) coordinating the forming, loading, baking, unloading, de-panning and cooling of batches of bread, rolls, pastry and confectionery products. Examples of the occupations classified here: - Baker - Chocolate maker - Confectioner - Pastry-cook Some related occupations classified elsewhere: - Cook - 5120 - Bakery products machine operator - 8160 - Bread production machine operator - 8160 - Chocolate production machine operator - 8160
Необходими основни умения
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.