Работа Персонал В Хотел в Банско

3 нови обяви за работа

  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    Хотел Гранд Рояле 4* търси да назначи Глaвен готвач! Отговорности: Ръководи и наблюдава кухненските операции, като гарантира най-високит...

    01 Nov 2024 Още...
  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    Катарино СПА Хотел ЕАД **** търси да назнaчи ШОФЬОР. Основни отговорности и задължения: Осъществява превоз на гости на хотела и персонал в...

    23 Oct 2024 Още...
  • icon Пълно работно време Временна / Сезонна работа Подходяща и за студенти Дистанционно интервю

    ПЕРСОНАЛ ЗА ХОТЕЛСКА РЕЦЕПЦИЯ МПМ Хотелс е дружество, предлагащо управление на хотелски комплекси под собствена търговска марка. За хо...

    04 Jan 2023 Още...
Yox Изчислена Заплата

Какво е това?

Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.

Как се смята?

Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.

Защо тази информация е полезна?

Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.

ГЛАВЕН ГОТВАЧ

БУЛКАР БГ ООД
location_on гр. Банско

icon 2,710 лв / месец (изчислена от Yox)

icon
  • Пълно работно време
  • Постоянна работа

Пълно описание


Хотел Гранд Рояле 4* търси да назначи Глaвен готвач!

Отговорности:

  • Ръководи и наблюдава кухненските операции, като гарантира най-високите стандарти за качество, вкус и представяне на храната.
  • Управлява кухненския персонал, предоставяйки насоки, обучение и насърчавайки позитивната работна среда.
  • Гарантира за спазването на правилата за безопасност на храните и санитарните стандарти, както и всички съответни разпоредби и насоки.
  • Наблюдава инвентара, поръчва консумативи и поддържа кухненското оборудване, за да улесни гладкото протичане на процесите.
  • Постоянно обновява и представя нови ястия, които демонстрират кулинарен опит и поддържат менюто ни свежо и привлекателно.
  • Отговаря и следи за правилното съхранение и срок на годност на продуктите и готовата продукция.
  • Спазва правилника за вътрешния ред.
Изисквания към кандидатите:
  • Доказан опит като главен готвач, с минимум 1 година трудов стаж в хотел или в ресторант.
  • Обширни познания за различни кухни, готварски техники и съставки.
  • Силни лидерски качества и способност да вдъхновява и мотивира кухненския персонал да се представя по най-добрия начин.
  • Отлични организационни качества и умения за управление на времето в динамичната кухненска среда.
  • Творческо мислене и способност да създава иновативни ястия.
  • Познаване на правилата за безопасност на храните и санитарните норми.
Нашето предложение :
  • Трудов договор с фирма БУЛКАР БГ ООД
  • Отлични условия на труд, сигурност на работното място, комфортна работна среда
  • Конкурентно, коректно и навременно заплащане
  • Безплатна храна по време на смяна
  • Униформено облекло
  • Работен график - на смени
Моля изпратете автобиография и актуална снимка. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при строга конфиденциалност.

Средна заплата за сектора


2,710 лв / месец (изчислена от Yox)

info-icon Средна работна заплата за града изчислена от YOX

минимална

400 лв / месец

максимална

11,450 лв / месец


icon icon icon icon icon

Главен готвач/главна готвачка


Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.

Необходими основни умения

  • спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
  • съхранение на сурови храни
  • ръководене на служители
  • съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
  • използване на техники за приготвяне на храна
  • творческо мислене в областта на храните и напитките

Необходими основни знания

  • системи за наблюдение на хранителните отпадъци
  • системи за наблюдение на хранителните отпадъци

Добави резюме

upload_file PDF DOC RTF TXT PPT ZIP XLS JPG OTH
info
Това е резюмето, което от ще разгледат за твоята кандидатура

Финален преглед

Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .

Информация за обратна връзка

Резюме

Вие се съгласявате с общите условия на Yox. При натискане на кандидатствай: 1) вие се съгласявате с общите условия на Yox, Политиката за Поверителност и Политиката на използване на бисквитките. Съгласявате се и разрешавате вашето резюме да може да бъде изпратено към работодателя (не е гарантирано получаване) и да продължи да се обработва и анализира съгласно нашите условия и политики. Натискайки „Изпрати“се съгласяваш с на Yox.bg
done
Честито, вашето резюме беше изпратено успешно!

При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.