ЕМ ЕЙЧ КЮ EООД
Novotel Hotels работа
10 резултата
-
-
1,500 лв - 1,950 лв / месец (нето) от работодател
-
1,500 лв - 1,900 лв / месец (нето) от работодател
-
1,785 лв - 2,328 лв / месец (нето) от работодател
-
1,397 лв - 1,630 лв / месец (нето) от работодател
-
-
-
1,400 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
-
1,400 лв - 1,700 лв / месец (нето) от работодател
-
1,300 лв - 1,850 лв / месец (нето) от работодател
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Сервитьор/ка ресторант
Пълно описание
СЕРВИТЬОР/КА РЕСТОРАНТ:
Основни задължения: Качествено и бързо обслужване на клиенти ресторант, закуска, рум сервиз Почистване, подредба и поддръжка на ресторанта Приемане и издаване на поръчки, маркиране и приключване на сметки Опазване на оборудване, коректна отчетност, контрол на стоките Спазване стандартите на обслужване на Новотел
Нашето предложение:
Работа в динамична среда с международни стандарти, придобиване на опит в хотелиерството и ресторантьорството, възможност за развитие в сферата.
Атрактивно заплащане и пакет социални придобивки- Бонусна система, Допълнителни здравно осигуряване, карта за спорт, ваучери за храна, униформено облекло и храна по време на смяна.
Участие във вътрешнофирмени обучения на световно ниво като част от ACCOR.
Чужди езици и опит и познания в сервирането биха били предимство.
Ако сте динамична и комуникативна личност, с добър контакт с клиента, ако ви допада обслужването на клиенти и имате желание за работа в сферата на ресторантьорството, изпратете Вашата кандидатура. Ще се свържем с одобрените кандидати. В случай на нужда се свържете с нас на телефон: 0887 46 38 12
Мнения и оценки от служители
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.