Работа Обезкоствач в Банско
1 нови обяви за работа
-
КАТАРИНО СПА ХОТЕЛ ЕАД, във връзка с наличието на съвременно оборудван месопрерaботвателен цех, търси да назначи опитен служител на пози...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ТРАНЖОР
Пълно описание
ТРАНЖОР
Основни отговорности и задължения:
- Приема постъпилото месо;
- Подрежда транжираното месо в съответните помещения;
- Подготвя различни разфасовки от транжираното месо;
- Опит в заготовката на колбаси - съществено предимство;
- Спазва хигиенните и санитарни изисквания;
- Професионален опит като транжор - минимум 1 година;
- Опит в разфасоването на различни видове меса;
- Трудолюбие, лоялност и работа в екип;
- Мотивиращо възнаграждение, обвързано с опита и постигнаите резултати;
- Работа в модерен и съвременно оборудван цех;
- Работа с екип от професионалисти;
Средна заплата за сектора
1,740 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за страната изчислена от YOX
550 лв / месец
7,950 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Разфасофчик на месо
Разфасофчиците на месо разфасоват трупове на животни на големи и по-малки части, предназначени за по-нататъшна преработка. Те отстраняват костите от предварително обработени трупове на животни, ръчно или чрез машини.
Необходими основни умения
- поддържане на оборудване за рязане
- понасяне на силни миризми
- осигуряване на хигиенни условия
- боравене с оборудване за рязане
- осигуряване на охлаждане на храната по веригата на доставки
- отбелязване на разлики в цветовете
Необходими основни знания
- документация за производството на месо
- традиции и обичаи при разделянето на месото
- традиции и обичаи по отношение на клането на животни
- животинска анатомия за целите на производството на храни
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.