КАТАРИНО СПА ХОТЕЛ работа
8 резултата
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ХЛЕБАР
Пълно описание
За нашия млад и амбициозен екип търсим:
ХЛЕБАР за целогодишна заетост
Основни задължения и отговорности:
- Изработва ръчно или машинно хляб и хлебни изделия, съгласно технологичната инструкция на всяко изделие;
- Приема, окачествява и съхранява суровини и полуфабрикати при подходящи условия за съхранението им, спазвайки правилниците и инструкциите;
- Поддържа оптимален складов ресурс, следи срока на годност на суровините и последователността на влагането им в производството;
- Подбира, подготвя и дозира суровини и материали за всяко изделие, съгласно качествените им показатели и изискванията на технологичния режим на изделието;
- Задава подходящи параметри – температура, влажност, времетраене и други на съоръженията за ферментация и термична обработка, следи процесите и определя готовността на продукта;
- Оформя външния вид на продукта, окачествява готовата продукция;
- Опакова, етикетира, съхранява и експедитира готовите изделия;
- Познава и използва технологична документация, рецептурници, справочници и правилници;
- Спазва изискванията за технологична и производствена дисциплина и наредбите за контрол на качеството и безопасността на храните;
- Носи отговорност за целесъобразното и ефективно използване на суровините, материалите и техниката;
- Професионална квалификация по специалността;
- Трудов стаж по специалността;
- Опит в работа с пещ на дърва ще се счита за предимство;
- Да познава и да се интересува от всички новости и съвременни тенденции в хлебарството;
- Високо мотивирана и комуникативна личност, отговорна с положителна нагласа, с желание за работа и професионална реализация;
- Работа в обект със съвременно и модерно оборудване;
- Работа в млад и мотивиран екип;
- Мотивиращо заплащане, съгласно доказания професионален опит;
- Възможност за професионално развитие;
Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.
Мнения и оценки от служители
Пекар/пекарка
Пекарите произвеждат широк набор от видове хляб, сладкарски изделия и други тестени изделия. Те извършват всички процеси от получаването и съхранението на суровините, подготовката им за хлебопроизводство, претеглянето и смесването на съставките в тесто до извършването на проверка. Настройват фурните така, че да изпекат продуктите при подходяща температура и за предвиденото време.
Необходими основни умения
- наблюдаване на съоръжения за разтоварване на брашно
- поддържане на оборудване за рязане
- осигуряване на хигиенни условия
- полагане на грижи за външния вид на храните
- наблюдаване на машинните дейности
- съхранение на сурови храни
Необходими основни знания
- сръчност
- принципи за безопасност на храните
- съставки на пекарски изделия
- финансов капацитет
- хранително-вкусова промишленост
- методи за производство на пекарски изделия
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.