Работа Обедно Меню Готвач в Пловдив
7 нови обяви за работа
-
Ресторант Тон Бонбон е ресторант в Кършиака с утвърдено и рaботещо обедно меню. За дневна смяна от 7 до 15 часа търсим ГОТВАЧ ОБЕДНО МЕНЮ Н...
-
Верига хотели Grand Hotel са синоним на лукс, който надхвърля въобрaжението ви. Нашият опит за балансирана и вкусна храна съчетана с луксознат...
-
Поради нарастване обемa на работа, ние от верига ресторанти VICTORIA, търсим да назначим персонал на длъжност: ГОТВАЧ/KA ЗА РЕСТОРАНТ VICTORIA МОЛ...
-
Агенция за управление на човешките ресурси „ВЕЛЕС МТ" ЕООД предлагa най- добрите бизнес решения в сферата на подбор, обучение и лизинг на...
-
Ресторант в град Пловдив търси да назнaчи Барбекюрист (Скараджия) Изисквания: Знания и умения относно услугите, които се предлагат Вним...
-
ГОТВАЧ / ГОТВАЧКА ТРИМОНЦИУМ ПРИНЦЕС ХОТЕЛ набира амбициозни и мотивирани хорa за позицията ГОТВАЧ/ГОТВАЧКА . Комуникативност, енергичн...
-
Happy Bar & Grill” е най-голямата верига ресторaнти на Балкансикият полуостров. За 30 години притежава 32 обекта в България, три в Барселона, един ...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
ГОТВАЧ ОБЕДНО МЕНЮ
Пълно описание
ГОТВАЧ ОБЕДНО МЕНЮ
Ние ти предлагаме:
1. Работа в нова и модерна кухня с всички удобства за работа, работа с първокласни продукти. 2. Работно време - от понеделник до петък от 7 до 15 часа, събота и неделя и всички официални празници - почивни дни. 3. Отлично заплащане.
Твоите задължения:
1. Работа по предварително зададено обедно меню - супи, готвени ястия от традиционна българска и европейска кухня - 3 вида ястия между 30 и 40 порции всяко, 1 супа и 1 десерт дневно. 2. Организираш работата в сектора си, заявки, заготовки и работиш добре в екип. 3. Поддържаш работното си място идеално чисто.
Необходим е предишен опит с работа точно в обедно меню. С одобрените за интервю кандидати ще се свържем в едноседмичен срок.
Средна заплата за сектора
1,580 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
50 лв / месец
17,550 лв / месец
Мнения и оценки от служители
Готвач/готвачка
Готвачите са кулинарни работници, които приготвят и представят храна, обикновено в домашна и институционална среда.
Необходими основни умения
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- заявяване на стоки
- съхранение на сурови храни
- следене на пристигането на заявени кухненски стоки
- използване на техники за приготвяне на храна
- обезвреждане на отпадъци
Необходими основни знания
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.