Работа Мениджър На Ресторант в Банско
2 нови обяви за работа
-
Хотел "Орфей" гр. Банско търси да назначи Упрaвител на ресторант Работните задължения към длъжността включват: контрол и организация на ...
-
Ние, СПА Резорт „Свети Иван Рилски“, Банско предлагаме нa гостите ни безкомпромисно обслужване, луксозни и премиъм помещения, ресторант...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Пълно описание
Работните задължения към длъжността включват:
- контрол и организация на работата на сервитьорите, спазване на правилата за сервиз и точното обслужване на клиентите.
- комуникация с клиенти относно запитвания за резервации и други въпроси свързани с комплекса.
- отговаряне за спазване на правилника за вътрешния ред и хигиенните наредби за обекта.
- Целогодишен ангажимент на ТД.
- Работен график на смени.
- Твърдо заплащане
- Покриване на транспортни разходи/ служебен транспорт или квартира
- Осигурено работно облекло спрямо сезона.
- Възможност за кариерно развитие.
- притежавате опит на позиция минимум три години
- се отнасяте отговорно към работните задължения.
- умеете да работите в екип.
Трудовият договор ще бъде подписан с фирма "Космотурс" ООД
Средна заплата за сектора
2,120 лв / месец (изчислена от Yox)
Средна работна заплата за града изчислена от YOX
600 лв / месец
5,400 лв / месец
Мениджър на ресторант/мениджърка на ресторант
Мениджърите на ресторанти отговарят за управлението на дейностите по храните и напитките в кухнята и в други заведения за храни и напитки в местата за подслон.
Необходими основни умения
- обучаване на персонала с цел намаляване на разхищението на храни
- гарантиране на достъпност на инфраструктурата
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на прибори за хранене
- идентифициране на доставчици
- осигуряване на контрол на порциите
Необходими основни знания
- анализ на опасностите и критични точки за контрол
- управление на отпадъците
- методики за осигуряване на качеството
- управление на отпадъците
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.