Работа в Рударци

3 нови обяви за работа

  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    На спокойно място в с. Рударци е разположена Резиденция и хоспис зa възрастни „Сердика”. Тук осигуряваме денонощни грижи за любимите ни ...

    10 Apr 2024 Още...
  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    На спокойно място в с. Рударци е разположена Резиденция и хоспис зa възрастни „Сердика”. Тук осигуряваме денонощни грижи за любимите ни ...

    09 Apr 2024 Още...
  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    На спокойно място в с. Рударци е разположена Резиденция за възрастни „Сердика”. Тук осигуряваме денонощни грижи за любимите ни хора в у...

    12 Dec 2023 Още...
Yox Изчислена Заплата

Какво е това?

Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.

Как се смята?

Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.

Защо тази информация е полезна?

Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.

Психолог, клиничен в резиденция и хоспис за възрастни хора

icon 1,050 лв / месец (изчислена от Yox)

icon
  • Пълно работно време
  • Постоянна работа

Пълно описание


На спокойно място в с. Рударци е разположена Резиденция и хоспис зa възрастни „Сердика”. Тук осигуряваме денонощни грижи за любимите ни хора в уютна и комфортна среда. В нашата практика съчетаваме основната медицинска грижа с модерните и иновативни технологии. Отличаваме се със световен стандарт за качество, базиран на редица проучвания. Вярваме, че за всяко пораснало дете идва онзи ключов момент, в който е време да се погрижи за своите родители. Тогава ние ви подаваме ръка. Благодарение на високо квалифициран и подбран екип, резиденция „Сердика“ отваря врати към пълноценния и благоприятен начин на живот.

Търсим да назначим мотивиран служител с подходящ опит на длъжност:

Клиничен психолог в резиденция и хоспис за възрастни хора с. Рударци

  • Участва в изготвянето на индивидуалните планове за подкрепа на пациентите,
като прави регулярна психологическа оценка на затрудненията и нарушенията в личностната, интелектуалната, поведенческата и социалната сфера и дава предложения за подходящи начини за осъществяване на индивидуална подкрепа.
  • Организира и води клинични срещи на екипите, работещи с конкретния пациент, както и други мулти-дисциплинарни срещи.
  • Подпомага и подкрепя процеса на въвеждане на иновативни практики и методи
на работа.
  • Проучва и анализира индивидуалните психологически потребности на пациентите и съдейства за осигуряването на услуги, свързани със задоволяване на тези потребности и повишаващи качеството им на живот.
  • Ангажира се с пряка индивидуална и групова работа с пациентите за подобряване на тяхното емоционално и психическо състояние и развиване на личностните им умения.
  • Извършва индивидуални консултации с всеки член на персонала, клиентите и техните семейства, когато е необходимо.
  • Участва в извършването на регулярните оценки по отношение на напредъка в
индивидуалното развитие на пациентите от психологическа гледна точка.
  • Води необходимата документация отразяваща директната работа с пациентите и семействата.
  • Оказва методологическа подкрепа на целия персонал по отношение на справяне с трудно поведение, овладяване на агресията, изразяване на емоциите, успешна вербална и невербална комуникация.
Изисквания към длъжността:

1. Висше образование с образователно квалификационна степен бакалавър или магистър по клинична психология. 2. Комуникативни умения. 3. Умения за изграждане на доверителни отношения с резидентите. 4. Емпатия и грижа.

Какво предлагаме: 1. Добро възнаграждение. Трудов договор сключен с "Капитал Хелт Холдинг" ЕАД. 2. Ваучери за храна. 3. Бонусна система. 4. Работно време от понеделник до петък от 08.30 ч. до 17.00 ч. 5. Местоположение на работното място: с. Рударци, ул. Михайл Дойчев 20.

Ако желаете да станете част от екипа на „Медицински комплекс „Сердика”, моля кандидатствайте с актуално CV (Европейски формат), с посочени актуални данни за обратна връзка.

Предоставените от Вас данни попадат под специалната защита на ЗЗЛД и ще бъдат използвани само за целите на подбора на тази длъжност.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Средна заплата за сектора


1,050 лв / месец (изчислена от Yox)

info-icon Средна работна заплата за страната изчислена от YOX

минимална

300 лв / месец

максимална

2,000 лв / месец


icon icon icon icon icon


Необходими основни умения

Необходими основни знания

Добави резюме

upload_file PDF DOC RTF TXT PPT ZIP XLS JPG OTH
info
Това е резюмето, което от ще разгледат за твоята кандидатура

Финален преглед

Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .

Информация за обратна връзка

Резюме

Вие се съгласявате с общите условия на Yox. При натискане на кандидатствай: 1) вие се съгласявате с общите условия на Yox, Политиката за Поверителност и Политиката на използване на бисквитките. Съгласявате се и разрешавате вашето резюме да може да бъде изпратено към работодателя (не е гарантирано получаване) и да продължи да се обработва и анализира съгласно нашите условия и политики. Натискайки „Изпрати“се съгласяваш с на Yox.bg
done
Честито, вашето резюме беше изпратено успешно!

При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.