Работа Sous Chef в Девин

2 нови обяви за работа

  • icon Пълно работно време Постоянна работа

    Новоокриващ хотел в гр. Девин, Хотел "Модър" в Комплекс “АКВАПАРК ПЕРСЕНК”, търси подходящи кандидати за длъжност ГЛАВЕН ГОТВАЧ ОСНОВНИ...

    24 Apr 2024 Още...
  • icon 2,000 лв - 3,000 лв / месец (нето) от работодател

    icon Пълно работно време Постоянна работа

    Хотелски комплекс от висока класа търси опитен специалист зa позицията ГЛАВЕН ГОТВАЧ. Фирмата предлага отлични условия за работа и проф...

    10 Apr 2024 Още...
Yox Изчислена Заплата

Какво е това?

Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.

Как се смята?

Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.

Защо тази информация е полезна?

Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.

ГЛАВЕН ГОТВАЧ

Jupiter Holding
location_on гр. Девин

icon 2,500 лв / месец (изчислена от Yox)

icon
  • Пълно работно време
  • Постоянна работа

Пълно описание


Новоокриващ хотел в гр. Девин, Хотел "Модър" в Комплекс “АКВАПАРК ПЕРСЕНК”, търси подходящи кандидати за длъжност ГЛАВЕН ГОТВАЧ

ОСНОВНИ ОТГОВОРНОСТИ: 1. Носи отговорност зa опазване на повереното му имущество - техника, инвентар, продукти. 2. Носи отговорност за некачествено приготвени ястия. 3. Носи материална отговорност при липси на стоки от поверените му складови помещения и кухнята, както и при повреди на кухненския инвентар и съоръжения. 4. Служителят е длъжен да спазва утвърдените правила за здравословни и безопасни условия на труд и правилата за противопожарна безопасност. 5. Не допуска до кухнята външни лица, както и работници, които се явяват в състояние, което не им позволява да изпълняват задълженията си. 6. Следи за постоянното използване на работно облекло и лични предпазни средства от работниците в кухнята. 7.Следи за спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания за производство на храни като не допуска употребата на негодни или с изтекъл срок продукти.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТА: 1. Организира и следи за протичане на цялостния процес на работа в кухнята. 2. Разпределя ежедневно конкретните задачи на подчинения му персонал в кухнята. 3. Участва съвместно с F&B Mениджъра при изготвяне на ежедневното меню, предлага промени в менюто при спазване на специфичните технологии и изисквания за приготвяне на всяко ястие. 4. Проверява преди началото на работа състоянието на инвентара и съоръженията в кухнята и обслужващите я складови и сервизни помещения. 5. След приключване на работата проверява състоянието и правилното почистване и поддържане на кухнята и обслужващите помещения. 6. Провежда ежедневния инструктаж на работещите в кухнята. 7. Изпълнява и други задачи, присъщи на длъжността.

Носи отговорност за: 1. Качеството на извършената работа; 2. Спазване на трудовата дисциплина; 3. Спазване на технологичния режим при приготвяне на ястията; 4. Спазване на рецептурите; 5. Количеството и качеството на вложените продукти; Длъжността е на подчинение на Комплексния Управител и пряко на F&B Mениджъра.

"ЮПИТЕР ХОЛДИНГ" ЕАД ВИ ПРЕДЛАГА: 1. Високо, мотивиращо и редовно заплащане 2. Отлични условия за работа 3. Уютна атмосфера 4. Трудов договор

В случай, че обявената позиция представлява интерес за вас, моля кандидатствайте с автобиография и актуална снимка. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Предоставените от Вас данни са защитени по смисъла на ЗЗЛД с гарантирана конфиденциалност.

Средна заплата за сектора


2,500 лв / месец (изчислена от Yox)

info-icon Средна работна заплата за града изчислена от YOX

минимална

400 лв / месец

максимална

7,000 лв / месец


icon icon icon icon icon

Главен готвач/главна готвачка


Главните готвачи са професионалисти в кулинарната област, които притежават усет за творчество и иновативност, за да предоставят неповторимо гастрономическо изживяване.

Необходими основни умения

  • спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
  • съхранение на сурови храни
  • ръководене на служители
  • съставяне на показатели за намаляване на разхищението на храни
  • използване на техники за приготвяне на храна
  • творческо мислене в областта на храните и напитките

Необходими основни знания

  • системи за наблюдение на хранителните отпадъци
  • системи за наблюдение на хранителните отпадъци

Добави резюме

upload_file PDF DOC RTF TXT PPT ZIP XLS JPG OTH
info
Това е резюмето, което от ще разгледат за твоята кандидатура

Финален преглед

Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .

Информация за обратна връзка

Резюме

Вие се съгласявате с общите условия на Yox. При натискане на кандидатствай: 1) вие се съгласявате с общите условия на Yox, Политиката за Поверителност и Политиката на използване на бисквитките. Съгласявате се и разрешавате вашето резюме да може да бъде изпратено към работодателя (не е гарантирано получаване) и да продължи да се обработва и анализира съгласно нашите условия и политики. Натискайки „Изпрати“се съгласяваш с на Yox.bg
done
Честито, вашето резюме беше изпратено успешно!

При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.