Работа Sommelier Levels в Пазарджик
2 нови обяви за работа
-
1,090 лв - 1,400 лв / месец (нето) от работодател
Ресорант Луксор Пазарджик Обслужва определения му район и оказва съдействие при по-голямо натоварване на колегите. 2. Осигурява качеств...
-
1,400 лв - 1,710 лв / месец (нето) от работодател
Фирмата ни търси служители/ки за малък бутиков семеен ресторант. Необходимо е да притежавате: предишен опит - не е задължителен; комуник...
Какво е това?
Това е изчисление на Yox за приблизителната работна заплата за тази позиция. Посочената стойност не е потвърдена от работодателя и може да се различава с реалната стойност на предлаганото възнаграждение.
Как се смята?
Изчислена Заплата е приблизителната стойност на възнаграждение за конкретната позиция на базата на данни от стотици хиляди обявени заплати по професия за последните 2 години. В Yox се предоставя и информация за заплатите от служители, която също е част от изчислението.
Защо тази информация е полезна?
Можеш да разбереш приблизителната заплата за тази позиция. Можеш и да филтрираш списъкът с обявите за работа по размер на работната заплата.
Сервитьор/ка
1,090 лв ~ 1,400 лв / месец
Пълно описание
Обслужва определения му район и оказва съдействие при по-голямо натоварване на колегите. 2. Осигурява качество и бързина на обслужване. 3. Поддържа хигиената в определения му район. 4. Сервира и отсервира при спазване на технологичните пра вила и дискретност. 5. Оформя съответните касови документи за извършените ус луги. 6. Отчита ежедневно оборота от извършената дейност. 7. Изпълнява и други конкретно възложени задачи, свързани с длъжността.
II. ОСНОВНИ ОТГОВОРНОСТИ, ПРИСЪЩИ ЗА ДЛЪЖНОСТТА 1. Отговаря за качеството и хигиената на обслужване. 2. Носи отговорност при рекламации, свързана с точността на сметките.
III. ОРГАНИЗАЦИОННИ ВРЪЗКИ И ВЗАИМООТНОШЕНИЯ 1. Длъжността е пряко подчинена на управителя на ресто ранта или бара. 2. При изпълнение на длъжността се осъществяват организа ционни връзки и взаимоотношения с персонала в ресторанта или бара и клиентите.
IV. НЕОБХОДИМА КОМПЕТЕНТНОСТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА 1. Трябва да знае: а) правилата за обслужване и сервиране; б) реда и изискванията за извършване на касови операции при изписването и отчитането на оборота; в) нормативните изисквания за охрана на труда и противопо жарната охрана; г) касовите системи за извършване на сервитьорската дей ност.
V. ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТТА 1. Образование: средно, 2. Друга квалификация: завършен курс за сервитьори и вла деене на английски език. 3. Професионален опит: над 1 година трудов стаж по специ алността, а при липса на такъв - трудов договор със срок за изпит ване.
Средна заплата за сектора
1,090 лв ~ 1,400 лв / месец
Посочена от работодателя
100 лв / месец
9,550 лв / месец
Сервитьор/сервитьорка
Сервитьорите поднасят храна и напитки на гостите. Обикновено работят в ресторанти, барове и хотели. Това включва подготовка на масите, сервиране на храни или напитки и получаване на плащания.
Необходими основни умения
- спазване на стандарти за лична хигиена
- спазване на законодателството относно здравето безопасността и хигиената и друго свързано законодателство по отношение на храните
- поддържане на връзка с клиентите
- сервиране на храна на масата
- сервиране на вина
- консултиране на гости за менюта за специални случаи и събития
Необходими основни знания
- алкохолни напитки
- религиозни културни хранителни и алергични режими
- храни и напитки в менюто
Финален преглед
Увери се, че информацията е точна и ако всичко е наред натисни „Изпрати“ и твоята кандидатура отива незабавно за преглед в .
При интерес от работодателя очаквайте връзка на посочените от вас контакти.